Wat wil je met je leven

3 mei 2005, 08:35

43 things is een site waar je bij kunt houden wat je van plan bent te doen. Geinig, helemaal folksonomy maar vooral erg slim opgezet vanuit een usability perspectief.

Als je naar de site gaat, krijg je namelijk automatisch een gebruikersnummer en ben je meteen ingelogd. Je kunt direct je lijstje maken en kijken hoe het systeem werkt, niet eerst registreren, gegevens invoeren, nee, meteen jouw lijstje van dingen die je wilt doen maken.

Als je dat lijstje eenmaal hebt, dan kun je ervoor kiezen het te publiceren en dan moet je je gegevens invoeren. Door het op deze manier op te zetten, wordt je het concept langzaam ingezogen. Je doet mee voor je er erg in hebt.

De loopbaan van Richard Osinga (1971) is ongewoon en afwisselend: hij was diplomaat in Noord-Afrika, eigenaar van start-ups in Silicon Valley en Berlijn en ondernemer in de zorg. Hij is oprichter van world66.com, triposo, was lange tijd creatief directeur van Oberon en is nu een van de mede oprichters van Alii.care, een platform voor medisch specialisten om protocollen op een betere manier up to date te houden.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Roy Huiskes – chapter42

    ehehe, draai er al tijdje account.

    ik vind het echt een geweldige site die je ook ziet verbeteren per week.


    3 mei 2005 om 15:53

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!