Wat vind je ervan?

Wij willen je bewondering, opmerkingen en irritaties

Wat vind je ervan?

Wat vind je ervan? Van Marketingfacts.nl? Daar zijn bij Marketingfacts en Mangrove wel benieuwd naar. Nou kunnen we je een hele vragenlijst laten invullen, of we houden het bij die ene vraag. We hebben gekozen voor dat laatste. Daarom gebruiken we sinds vorige week Usabilla. Daarmee kan je een element op de site selecteren en aangeven of je dit leuk vindt of niet, eventueel met een paar regels uitleg. Probeer het nu door rechts in het scherm op "Suggesties?" te klikken.

Het proces is dus heel eenvoudig:

Door met de muis over de site te bewegen kun je het HTML element selecteren dat je wilt beoordelen. Dit kunnen tekstvakken zijn, maar ook afbeeldingen, tabellen, knoppen, etcetera. 

 

Nadat je het element geselecteerd hebt kun je laten weten wat je ervan vindt.

 

Je kunt alleen je waardering uitspreken, maar je kunt ook passende tags bijvoegen en een reactie achterlaten.

We zijn er erg benieuwd wat we van de inzendingen kunnen leren. De learnings zullen we vanzelfsprekend delen in een blog.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.