Waarom jij wilt adverteren in (of op) het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017

Waarom jij wilt adverteren in (of op) het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017

Op dit moment zijn wij, samen met een flink aantal bloggers en experts, aan het schrijven voor het Marketingfacts Jaarboek 2016-2017. Deze elfde editie van het Jaarboek verschijnt in mei 2016 en is verplichte kost voor iedereen die met marketing te maken heeft of krijgt. We bieden een beperkt aantal adverteerders de mogelijkheid om in ons Jaarboek te adverteren of om Jaarboeken met een custom-branded omslag te bestellen, bijvoorbeeld als geschenk voor medewerkers of relaties. Klinkt dat interessant, lees dan vooral verder.

Commerciële opties

We bieden een beperkt aantal adverteerders de mogelijkheid om in ons Jaarboek te adverteren. Met een eerste oplage van 5.000 stuks bereik je als adverteerder een grote groep (online) marketeers en beslissers aan klant- en bureauzijde. Daarnaast maakt ook een groeiend aantal HBO/WO-instellingen gebruik van dit unieke boek. Net als in 2015 zal het Marketingfacts Jaarboek dit jaar ook weer in een digitale versie (ePub) worden uitgegeven.

Dit zijn de mogelijkheden voor adverteerders:

 • 1/1 pagina fullcolour bij een hoofdstuk of intermezzo naar keuze.

 • Een gesponsorde boekenlegger, deze zit bevestigd aan het boek en blijft zo het hele jaar in beeld.

 • Marketingfacts Jaarboek met custom/branded omslag.

 • Een case in een hoofdstuk naar keuze.

 • Extra scherpe tarieven bij afname grotere aantallen.

Het boek

Dit jaar zal het Marketingfacts Jaarboek naast de bekende hoofdstukken ook nog een aantal hot topics bevatten. De onderwerpen hiervan zijn:

 1. Customer journey
 2. Contentmarketing
 3. Optimalisatie
 4. Psychologie
 5. Marketing automation
 6. Webcare & monitoring
 7. Privacy & wetgeving

In totaal zal in ruim 400 pagina's worden uitgelegd wat de verschillende onderwerpen betekenen, waar we op de betreffende vakgebieden staan en blikken we met onze experts vooruit. Daarnaast voegen we bij diverse hoofdstukken cases, praktische how-to's en/of interviews met experts toe.

Kans

Wil je meer weten over de mogelijkheden die we kunnen bieden? Neem dan contact op met Majid Abou via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of Emile Peters via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). Bellen kan natuurlijk ook: je kunt Majid bereiken op telefoonnummer 06 - 46 87 53 99.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.