VTM start 24/7 nieuwszender

VTM start 24/7 nieuwszender

De VTM wil over ruim een jaar 24/7 een premium nieuwskanaal in de markt zetten. De Vlaamse commerci?le omroep wil de zender echter uitsluitend over digitale infrastructuren distribueren en wel tegen een kostprijs van 1 tot 5 euro per maand. Zo bericht de VTM vandaag op haar website.

De VTM nieuwsbulletins zijn vanaf vandaag ook te zien op de mobiele telefoon. Een speciale redactie produceert twee keer per dag, ?s middags en ?s avonds, een korte en bondige nieuwsuitzending. Deze bulletins kunnen ook gedownload worden op de PSP en de iPod videoGeplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Las vandaag toevallig in ReclameWeek dat op 21 januari Interned1.tv van start gaat. Een online tv station dat 24 uur per dag gaat uitzenden. Het gaat om een initiatief van reclameman Maurice Hirschhaut.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.