Vragen aan Seth Godin

Vragen aan Seth Godin
,

Vanavond spreekt Seth Godin in het Amsterdamse Werktheater voor 400 gelukkigen op de extra ingelaste 212amsterdam. De pers mag om 19.00 uur een half uurtje vragen stellen aan Seth Godin. Ik mag zelfs de eerste vier vragen stellen van Jorn en Paul!

Ik vind het op mijn beurt weer leuk om een stuk of twee vragen te stellen namens de lezers van marketingfacts. Dus kom maar door met die interessante en brandende vragen, dan zoek ik er een paar leuke uit!


Geplaatst in

DelenEr zijn 13 reacties op dit artikel

 • TV is altijd een interruptie medium geweest. Met digitale TV en TV on demand worden die mogelijkheden kleiner en kleiner en zal men dus uiteindelijk naar permissie marketing toe moeten. Ziet hij daar mogelijkheden toe en hoe zal deze ontwikkeling volgens hem gaan?

  geplaatst op
 • Ik ben benieuwd wat hij de beste internetretailer vindt. De meeste e-commerce sites blinken niet uit in de kunst van het verkopen, maar zijn veredelde bestellijsten. Wie heeft het volgens hem wél begrepen?

  geplaatst op
 • Ben benieuwd hoe hij de Search markt over 3 jaar ziet en welke rol de big3 (Y!, GOOG en MSN) hierin gaan spelen.

  * Y! product en media (search) portal
  * GOOG Search specialist en ontsluiter van content in de breedste zin des woords
  * MSN besturingssysteem/desktop Search specialist?

  geplaatst op
 • ziet hij zichzelf als merk?

  geplaatst op
 • What does Seth think of the podcasting hype? Isn't it just a transition technology to help get streaming audio onto a new type of device - a combination of mobile and Digital Multimedia Broadcasting?

  geplaatst op
 • Does he think that mobile commerce will be a succes in America and Europe?

  geplaatst op
 • What's the best trick/case/oneliner to sell a purple cow if your client wants a regular one, even though he feels he needs a purple one, but is afraid to?

  geplaatst op
 • Hoe overtuig je een traditionele adverteerder om verder te kijken dan GRP's en een rondje dabladen en te investeren in interactieve marketing?

  geplaatst op
 • Helaas waren idd de inschrijvingen vergeven maar kunnen we streaming meekijken of maakt iemand er ff een podcast van, zouden wij leuk vinden, wou dit al ff aan 212 amsterdam vragen maar kan geen contact info vinden.

  geplaatst op
 • @ Gert Jan.
  jorn punt moraal at frisidee punt nl weet er meer van

  geplaatst op
 • Hallo, Ik zit nu op het toneel van het werkteater en ik heb een verbinding met internet. Ik zou zeggen neem je laptop mee en probeer het of je ook verbinding krijgt in de zaal.

  geplaatst op
 • Kan iemand die daar al is op de lijst van aanwezigen kijken of ik er op sta? Heb geen bevestiging whatsoever gehad...;-(

  geplaatst op
 • Welke vragen heb je nu gesteld Niels?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.