Vraag naar consultants groeit

Vraag naar consultants groeit

Goed nieuws voor de consultants. Uit onderzoek van Intermediair blijkt dat in het laatste kwartaal van 2004 twee keer zoveel advertenties voor consultancybanen werden geplaatst als in hetzelfde kwartaal een jaar geleden het geval was. Dit blijkt uit de cijfers van de Intermediair Arbeidsmarktanalyse en de media- en reclamebank BBC. Het onderzoek is gebaseerd op tellingen van personeels-advertenties in 27 landelijke kranten en vakbladen.

Ik moet ook zeggen dat het mij is opgevallen dat er weer meer aandacht wordt besteed aan advertenties voor vacatures. Deze week in Intermediair bijvoorbeeld een aardige advertentie van PTS waarin een strip is verwerkt van Maarten Pathuis. Met dat in het achterhoofd is het voor de online advertenties nog niet eens zo’n slecht idee om video te gebruiken voor het werven van nieuwe medewerkers.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.