Voortgangsrapport van Europese Commissie over elektronische handtekeningen

Voortgangsrapport van Europese Commissie over elektronische handtekeningen

Jaren geleden was één van de drempels voor succesvolle e-commerce de acceptatie van de electronische handtekening. Vandaag verwijst SOLV naar een voortgangsrapport van de Europese Commissie over elektronische handtekeningen.

Uit het rapport blijkt dat de handel in goederen en diensten op internet nog steeds minder snel groeit dan gewenst door de trage acceptatie van elektronische handtekeningen. Momenteel blijft de vraag naar meer verfijnde technieken voor elektronische handtekeningen achter. Door toenemend gebruik van ID-kaarten die zowel ter identificatie alsmede de toegang tot bepaalde e-governement diensten via internet en elektronische handtekeningen door de overheid, zou de groei echter kunnen worden gestimuleerd.

Bizar eigenlijk dat de elektonische handtekening nog steeds een issue is.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.