Je bekijkt een artikel van BBP Media
partner

Volledig programma The Dutch Podcast Conference bekend!

Niemand minder dan ILVY Network vult de laatste plek in het keynote programma op The Dutch Podcast Conference op dinsdag 1 november.

28 oktober 2022, 08:40 807 x gelezen

Hiermee is het programma van The Dutch Podcast Conference compleet! Een uitgebreid aanbod aan grote namen in podcastland die op eigen wijze alle in’s & out’s vertellen over podcasts. Zie hier het volledige programma voor een overzicht van alle sessies die je bij kunt wonen. Naast keynotes en parallelsessies hebben we ook live pitches en een paneldiscussie in het programma opgenomen.

Nynke Nijman – Oprichtster ILVY Network
Nynke zal op The Dutch Podcast Conference een sessie in het keynote programma verzorgen met het onderwerp ‘Wij produceren voor ons publiek, niet voor onze klanten’.

Pitch your Podcast
Tijdens de Pitch your Podcast geven 4 individuele podcasts een korte pitch waarin zij hun succesverhaal delen. Hiermee bieden wij een podium aan inspirerende cases én hopen we een brug te slaan tussen succesvolle makers en adverteerders die graag hun naam willen verbinden aan een podcast.

Verdienmodellen Panel
Onder leiding van dagvoorzitter Ronnie Overgoor is er een paneldiscussie over verdienmodellen: van advertentie inkomsten tot abonnementsvormen tot branded podcasts en alles daar tussenin.

Koop hier snel je kaartjes!

BBP Media is een onafhankelijk B2B-mediabedrijf, dat al meer dan tien jaar is gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt BBP Media zich op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en de customer service branche. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met de Global E-commerce Summit in Barcelona en de website E-commercefacts.com een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Voor vergaring en ontsluiting van de vakinformatie werkt BBP Media nauw samen met branchepartijen zoals verenigingen en associaties. Tot het portfolio van BBP Media behoren onder meer MarketingTribune, Shopper Marketing Update, Twinkle en CustomerFirst.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!