Volkswagen start eigen internetbank

Volkswagen start eigen internetbank
, Saristos
@saristos

Volgend jaar start VW met de oprichting van Volkswagen Bank Direct, een online bank waar iedere consument rechtstreeks niet-autogerelateerde bancaire producten kan afnemen, zoals hypotheken, spaarrekeningen en credit cards. Het autogerelateerde assortiment zal uitsluitend via de merkdealers worden aangeboden.

De internetbank is een volgend initiatief na de recente opening in Nederland van een vestiging Volkswagen Bank. De bank is ontstaan uit de vorig jaar opgerichte joint venture tussen Pon Holding en Volkswagen Financial Services. Hier worden alle op consumenten gerichte financierings- en verzekeringsactiviteiten van Pon Financial Services ondergebracht. Naast Volkswagen geldt dit ook voor de Pon-merken Skoda, Seat en Audi. Volkswagen Bank gaat de markt intensiever benaderen. Met name de merkgebonden financiering en verzekering via dealers zal worden uitgebreid.

Bron: VVP Online


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.