• Mobile
    wordt gesponsord door

Vodafone koopt O2 Nederland

Vodafone koopt O2 Nederland

O2 Nederland komt in handen van Vodafone. Dat zegt een doorgaans betrouwbare bron tegen Planet Multimedia. Vodafone heeft in Nederland circa 3,3 miljoen abonnees, O2 heeft er 1,3 miljoen, samen 4,6 miljoen. Het samengaan kost arbeidsplaatsen.

Het bericht wordt officieel nog niet bevestigd. De woordvoerders van O2 in Engeland namen de telefoon nog niet aan. De woordvoerster van O2 Nederland zegt geen informatie te hebben en verbaasd te zijn.

Bron:
http://www.planet.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Vodafone ziet toch af van de koop an O2 Nederland, schrijft Financial Times. T-Mobile, moeder van Ben, is momenteel nog de enige kandidaat-koper.

    De krant beroept zich op anonieme bronnen. Planet Multimedia meldde eerder op basis van goed ingelichte bronnen dat Vodafone O2 zou overnemen. Maar de site meldt nu dat dit bericht na het verhaal ´te prematuur`was. ´Inhoudelijk is het bericht juist, maar indien het Financial Times bericht klopt, blijkt onze bron niet betrouwbaar te zijn. Dus hadden we het bericht niet mogen publiceren.` De FT vermoedt dat de kosten van de integratie van Vodafone en O2 in Nederland te hoog zouden uitpakken. Maar zowel Vodafone als O2 hebben in Nederland een net van Ericsson, wat integratie van netten vereenvoudigt. Ook zou Vodafone, zoals eerder deze week beschreven, onder het prijsregime van de Opta komen te vallen bij de overname van O2.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.