VNU dubbel in gadget blogs

VNU dubbel in gadget blogs
, Dimmle
@andersfloor

6 augustus: “VNU start gadget-blog genaamd Xego”. De uitgever kondigde het destijds aan als onofficieel project, maar sinds kort staat Xego vermeld in de footers op alle Nederlandse VNU media-sites, waaronder bijvoorbeeld Emerce en Computer Idee.

Twee maanden later: VNU gaat met gadget-weblogs Europa in via een samenwerking met Gizmodo. En warempel, ook Gizmodo - nl.gizmodo.com - staat sinds kort in alle footers.

Nou zal het wel zo gebeurd zijn dat de Europese VNU-tak Gizmodo op het Nederlandse bord gooide terwijl Xego al als klein Hollands VNU-initiatief bestond, maar twee dezelfde niche-weblogs voeren lijkt me toch beetje te veel van het goede.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • De toekomst van Xego is inderdaad niet zeker....

    geplaatst op
  • Xego is niet meer. Per 1 januari 2006 is Xego gestopt om 'bedrijfsredenen'. Onder de VNU-vlag wordt verder gewerkt aan de Nederlandse Gizmodo.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.