Vlaamse kranten sterk op internet

Vlaamse kranten sterk op internet

Volgens cijfers van Metriweb, het offici?le meetsysteem voor het internet van het Belgische CIM (Centrum voor Informatie over de Media) gaat het steeds beter met de populaire Vlaamse kranten op internet.

Een jaar of twee geleden waren het vooral de kwaliteitskranten De Standaard Online en Tijdnet, die van alle Vlaamse kranten de meeste bezoekers trokken. Nu doen de vernieuwde sites van Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws het steeds beter met dagelijks ruim 55.000 unieke bezoekers. Tijdnet heeft momenteel 42.000 bezoekers, De Standaard Online blijft de grootste met ruim 62.000 bezoekers. Sites van de Concentra-groep zoals Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg volgen op enige afstand met respectievelijk 30.000 en 17.000 bezoekers. De Morgen doet het zeer bescheiden met rond de 8.000 unieke bezoekers.

Bron:
http://www.mediafacts.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.