Vitesse en De Graafschap in de eredivisie!

Vitesse en De Graafschap in de eredivisie!

Het heeft geen ‘bal’ met interactieve marketing te maken maar als Achterhoeker die inmiddels ruim de helft van zijn leven in Arnhem woont is het toch fantastisch om te zien dat zowel Vitesse als De Graafschap het komende seizoen in de eredivisie uitkomen. Yes!


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel


 • Marco, om te volgen in je chauvinisme:

  Er is één voetbalstad: Rotterdam
  Er zijn drie echte clubs met een voetbalcultuur:
  Feyenoord, Sparta en Excelsior

  En er zijn twee clubs die wel eredivisie spelen...

  En Excelsior zit daar niet bij.

  geplaatst op
 • Marco felicidad, maar graag een toevoeging aan EJ. Rotterdam was voetbalstad nummer maar de stad waar de club al jaren de meeste prijzen, sinds vier jar de hoogste toeschouwersgemiddelde, de grootste fanclub en sedert twee jaar het beste gras heeft is......! :)

  geplaatst op
 • Het beste gras? Dat heeft Heracles! Dus waar praat je over... ;-)

  geplaatst op
 • Heracles doet zijn naam geen eer aan. Kunstgras is heiligschennis en veroorzaakt fantoompijn en brandwonden bij de spelers van Heracles......

  geplaatst op
 • AT. Jouw toneelvereniging is geen voetbalclub, kijk maar naar de leuke gekleurde stoeltjes waar je op zit en de arena's waarmee je je kroketje betaalt ;-) Arena Voetbalstadion? Als de zon schijnt zeker.

  Ga eens naar Sparta (jeugd en niveau), Feyenoord (arbeid en oorsprong) of Excelsior (bescheidenhied en klasse), en leer. Drie groepen in één stad bedienen: Dan ben je een voetbalstad.

  geplaatst op
 • EJ drie clubs (Nou ja 3, eigenlijk is Excelsior een soort wormvormig aanhangsel van Feijenoord of was het nou Feyenoord) en totaal nog minder toeschouwers dan bij de enige echte voetbal Hamlet uitvoering in de Arena waar een ieder droog zit en kan parkeren! Wat een respect voor de toeschouwer! Maar: 'wie niet van (de)toekomst durft te reden (van Praag) leeft niet in het heden (van den Herik) maar in het verleden (Hugo Borst)".

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.