Viral marketing campagne Axe

Viral marketing campagne Axe

Lever Faberg? maakt voor de promotie van zijn nieuwe geur Axe Pulse, gebruik van gepersonaliseerde ‘Icecards’ gemaakt door Icemedia.

Icecards zijn gratis visitekaartjes voorzien van reclame op de ene kant. De andere kant wordt door de aanvrager op de website van het merk gepersonaliseerd. De visitekaartjes worden vervolgens in een pakketje van 21 , gratis per post bij de aanvrager thuis bezorgd. Tot dusver niets nieuws. Wel nieuw is dat Icemedia de visitekaartjes voor Axe Pulse liet impregneren met het nieuwe geurtje. Door een beschermlaagje weg te krabben, komt de geur vrij. Volgens Bart van der Aa van Icemedia maakt de consument niet alleen reclame door het uitdelen van zijn visitekaartjes maar verspreidt hij ook nog eens de nieuwe Axe geur. Axe Pulse icecards kunnen besteld worden op op een speciale site pulseparty.nl.

Bron:
http://www.adfodirect.nl/


Delen

0
0


Er zijn 3 reacties op dit artikel

 • nadat ik heb er eentje gekregen heb van een vriendin zou ik ook graag die adreskaartjes van axe pulse met geur ontvangen! Alleen weet ik niet waar ik deze moet aanvragen... zouden jullie me zo een pakje willen opsturen? want op pulseparty.nl vind ik dat niet!!
  Anne-Sophie De Koninck
  Ten Rodelaan 115
  9800 Deinze

  geplaatst op
 • Kom op Marco, kleine moeite

  geplaatst op
 • Helaas is deze actie met de icecards ql een paar maanden geleden afgelopen (was eentijdelijke actie) en kunnen er dus geen nieuwe kaartjes besteld worden. Dit ook aangezien het feest ook al geweest is. Zodra axe in de toekomst weer zo'n actie doet zal ik zorgen dat dit hier ook even bekend gemaakt wordt.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.