VIP af in minder dan 5 uur

8 november 2005, 05:45

Gisterochtend ontving ik van een uitnodiging voor het New Technology Event op 1 december georganiseerd door o.a. de Financi?le Telegraaf met sprekers van Forrester, Rabobank, KPN, Endemol en SBS Broadcasting. Ik bleek VIP-gast te zijn van de ANMI en kosteloos te kunnen deelnemen aan de avond. Helaas was ik vijf uur later weer VIP af.

Dezelfde persoon stuurde mij aan het einde van de middag dit keer een mailtje met:

(…) Helaas is hierbij een zeer onfortuinlijke vergissing begaan met een van onze databases, waardoor u deze uitnodiging per abuis is verstrekt (…)

Geen idee hoeveel mensen gemaild zijn, maar er zijn meer met vergelijkbare ervaringen inclusief het aanspreken met het verkeerde geslacht. Een forse blunder van Telegraaf Expomedia Events.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

11 Reacties

  media

  Ik kreeg gisteren van diverse mensen deze tip dus het zijn er inderdaad meer die ‘m hebben ontvangen. Onderstaande is helemaal hilarisch omdat het hier niet ging om mevrouw maar om meneer Marks. Ze hebben dus niet alleen de verkeerde database gebruikt, de databases zijn dus ook niet op orde. Werk aan de winkel bij NTE lijkt me!

  Amsterdam, 7 november 2005

  Geachte mevrouw Marks,

  Vanmorgen heeft u een uitnodiging ontvangen voor het Telegraaf NTE Discussie Diner op 1 december aanstaande. Helaas is hierbij een zeer onfortuinlijke vergissing begaan met een van onze databases, waardoor u deze uitnodiging per abuis is verstrekt. Mocht u zich reeds hebben geregistreerd, dan hoeft u mij daarover niet te informeren. U kunt uw registratie als ongedaan beschouwen.

  Graag bied ik u mijn oprechte excuses aan voor het ongemak.

  Met vriendelijke groet,

  XXX

  Projectmanager NTE


  8 november 2005 om 05:59
  Rutger

  Ik had hetzelfde, ik dacht dat ik een VIP was….niet in de ogen van NTE dus.


  8 november 2005 om 06:11
  Jochem Prins

  Same here… 🙂


  8 november 2005 om 07:45
  Luc Franken

  Wat een domme reactie zeg. Ze hadden dit beter kunnen verzwijgen en gewoon alle personen een VIP behandleing kunnen geven. Dit komt wel erg klungelig over. Al geef je de mensen maar een glas champagne bij de entree of wat dan ook.


  8 november 2005 om 08:57
  Jacobien

  Ha, nu weten de mannen eindelijk eens hoe het is om verkeerd aangesproken te worden;-)

  Als vrouw krijg ik regelmatig mailtjes en brieven met:” Geachte heer” Of ze bellen op met de vraag of de heer B. thuis is.

  En ik ben alles behalve de enige vrouw die hier last van heeft.


  8 november 2005 om 09:08
  Krijn

  Ik heb hem ook gehad. Overigens had een glas champagne niks opgelost; de bewuste avond is alleen voor genodigden, volgens mij.


  8 november 2005 om 12:39
  punkey

  same here….ach, ik kon toch niet op die avond 🙂


  8 november 2005 om 14:11
  Anders

  Ach Jacobien, je moest eens weten hoe vaak ik brieven krijg met de aanhef “Geachte mevrouw F. Anders” 😉


  8 november 2005 om 15:10
  Jonathan Marks

  We need to put this answer in the Marketing Facts “Hall of Shame”…what a stupid way to solve a problem. Talk about how to piss people off…. In the US you’d be fired for sending out a letter like that! Talk about brand damage.


  8 november 2005 om 18:34
  amsterdamant

  Picket lines bij het event?

  Walk of shame voor de wél genodigden?


  9 november 2005 om 09:06
  Jonathan Marks

  Yes….a “not the NTE” event next door. Finding Forrester t-shirts…exhibition of old Forrester reports predicting what it is like 2005…. now back to work!


  9 november 2005 om 09:19

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!