Video’s Emerce Eday online

Video’s Emerce Eday online

Afgelopen week vond Emerce Eday plaats in Amsterdam. Ik begreep op het evenement zelf dat de livestream niet helemaal soepel heeft gelopen. Langzaam maar zeker is sponsor Narrowstep de video’s van de sessies online aan het zetten.

Frank-ly heeft ondertussen de “wandelgangvideo’s” in de juiste volgorde gezet en geeft ons een kleine blik wat het publiek nu eigenlijk van de dag vond…


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Geniaal, Geweldig, Hulde! Zaterdagavond onder het genot van een hapje en een drankje even een stukje E-day meebeleven vanuit New York. Marco dit is ongeveer wat we zoeken. Nou moet ik zeggen dat de volgorde nog niet altijd klopt bij de Narrowstep registratie maar het geluid en de weergave is erg goed.

  geplaatst op
 • Hey Bas, graag gedaan. Wat bedoel je met de volgorde? De manier waarop de films ge-edit zijn?

  geplaatst op
 • Ik heb gisteravond de gehele "the internet of things" gekeken. Ik starte bij het begin van de presentatie maar de introductie speech van Anton kreeg ik ergens tussendoor. Het was ook een beetje verwarrend dat de clip met de elevatorpitches er tussendoor kwam. Het kan ook liggen aan de volgorde van de clips natuurlijk want daar heb ik niet echt opgelet, ik heb hem gewoon door laten lopen na het clicken op play.

  Nog een puntje; de bumper van Webads en de commercials begonnen na ongeveer de tiende keer wel een beetje te irriteren. Misschien is er vanuit gegaan dat ik niet alle clips in een keer zou kijken. Hoe dan ook, het gratis bijwonen van zo'n zeer interesante presentatie is natuurlijk al een luxe.

  Wat misschien nog een verbetering zou kunnen zijn is het integreren van een chatfunctie een notebook en een aparte plaats waar de slides van de presentatie worden vertoond zoals ik wel eens in een webinar heb gezien. Alhoewel de slides/filmpjes ook wel duidelijk overkwamen via de video.

  geplaatst op
 • Aha, je hebt het over de Narrowstep video's. Ja ik moet eerlijk zeggen dat ik de hoeveelheid advertenties ook erg overdreven vindt.
  Heb je de "wandelgangvideo's" op Frank-ly ook gezien? Ik ben benieuwd wat je daar van vindt

  geplaatst op
 • Ja die heb ik ook gezien. Die waren voor zo ver ik heb gezien op de goed volgorde geknipt en geplakt, dat moet een hels karwei zijn geweest. Omdat ik de presentaties nog niet allemaal heb gezien kon ik het commentaar er op ook niet helemaal thuisbrengen. Wel leuk om te horen en zodoende ook nog wat bekende gezichten te zien. Het gaf een goede indruk van het publiek (-sniveau) op zo'n dag. Wat voor een groot deel toch weer anders is dan op een maandelijks event waar vaak 2/3 van het publiek bestaat uit de ons kent ons incrowd (wat ook heel gezellig kan zijn).

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.