Verzendkosten online shops zijn te hoog

Verzendkosten online shops zijn te hoog

AG: Een grote meerderheid (57%) van de online consumenten die hun winkelwagentjes verlaten in plaats van ze naar de kassa rijden, schrikt van het bedrag dat ze moeten betalen aan verzendkosten. Dat blijkt uit onderzoek van Forrester Research, onder Amerikaanse online kopers. Van de klanten die op internet geselecteerde goederen toch niet afrekenen, ziet 48% van betaling af omdat het totaalbedrag te hoog uitvalt.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Ik schrik meestal terug op het moment dat ik de bezorgtijd uitreken. Als ik iets op vrijdag avond bestel, heb ik dat meestal pas maandag middag thuis (als ik de post courier niet mis tenminste), anders nog een dag erbij. Loop ik liever de stad in en koop ik het.

  geplaatst op
 • @Yvo,
  Jij behoort tot de gelukkige mensen die in of vlakbij een grote stad wonen. Ik woon bijvoorbeeld 15 km van de Hema vandaan en als ik bepaalde boeken zoek over marketing en filosofie ben ik gedwongen naar A'dam te gaan (100 km verder) of het via het web te bestellen.
  De verzendkosten zijn in N'land ook een probleem. Je moet als webwinkel aardig wat verkopen om met de TPG aparte afspraken te kunnen maken en dan nog kost een pakketje versturen een paar euro. De prijzen opdrijven om je verzendkosten eruit te halen, werkt niet.
  Alleen brievenbuspost is 'betaalbaar'. Vandaar ook dat dvd's en boeken zo goed verkocht worden.

  geplaatst op
 • het is 7 jaar later, maar ik ben het met jullie eens, Nu heb ik geprobeerd iets op te zetten zodat we de kosten laag kunnen houden, het enige wat we moeten doen is elkaar een beetje helpen. we moeten elkaars pakketjes bezorgen! daarom http://www.neemmijnpakketjemee.nl, ik hoor graag wat jullie ervan vinden

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.