Verslag ANMI summerschool lezing over blogging

Verslag ANMI summerschool lezing over blogging

ANMI SummerschoolVanavond was een publiekslezing in het Amsterdamse WTC over weblogging. Dit in het kader van de ANMI summerschools. Op Frank-ly is een verslag te lezen van de discussie-avond met Paul Molenaar (Ilse Media), Michiel Houben (Web-log.nl) en Hubert Roth (Retecool.com).

Guido van Nispen heeft ondertussen foto’s van de avond online gezet.  Als de WiFi het toelaat is er morgen op Frank-ly ook een videoverslag te vinden van de volgende publiekslezing over de convergentie van TV, Internet en mobiel.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Dank voor de update en het prima verslag Frank. Baalde dat ik er zelf niet bij kon zijn maar moest helaas zelf een verhaal elders presenteren. Ik kan je vertellen dat het nog een hele kluif is om een conservatief farmaceutisch bedrijf te overtuigen van het nut van weblogs, wiki's en rss.

    Morgenavond ben ik overigens zeker van de partij!

    geplaatst op
  • Tot vanavond dan maar :)

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.