Vacature: Senior User Interface Designer bij Rhinofly

7 augustus 2012, 14:13

Je bent in staat is om scherpe concepten te vertalen naar slimme interfaces.

Rhinofly zoekt een enthousiaste Senior User Interface Designer die in staat is om scherpe concepten te vertalen naar slimme interfaces.

Heb je een sterk ontwikkeld gevoel voor User Experience, begrijp je als geen ander het online gedrag van gebruikers en wil je deel uit maken van een enthousiast team van strijders in het online landschap? Dan hebben we de perfecte functie voor jou!

Wat wij dan zoal doen? Een goede indruk van ons werk krijg je door de video work & play in 2:30.

Wat je gaat doen


Als Senior User Interface Designer ben je de architect van de projecten die we bij Rhinofly voor onze opdrachtgevers uitvoeren. Jij houdt je bezig met onderzoek en analyse en past deze kennis toe op gebruiksvriendelijke interface designs voor desktop, tablet en mobiel. Je bent de gehele periode betrokken bij ontwikkeling van het product. Dat betekent dat je aanwezig bent bij de eerste gesprekken met de opdrachtgever om wensen te inventariseren, de lead neemt in de ontwikkeling van sitemaps, flowcharts en wireframes en de controle uitvoert op de vertaalslag door de ontwikkelteams. werkplek

Onze wensen op een rij

  • Je bezit een sterk portfolio waarmee je laat zien dat je meerdere vaardigheden op het gebied van User Interface Design bezit voor uiteenlopende typen online publicaties.

  • We vragen ervaring met verschillende analysemethoden. Een goede beheersing van MS Visio en/of Axure is een pre.

  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Vanuit je vak heb je ervaring met en kennis van de verschillende platformen, browsers en de accessibility richtlijnen.

  • Je bent een informele, ambitieuze persoon met echte liefde voor het vak. Je hebt tenminste 5 jaar ervaring met interactieve media en als User Interface Designer, Interaction Designer of in soortgelijke rol aan bureauzijde.

  • Je hebt een opleiding op minimaal HBO-niveau in een relevant vakgebied.


  • Je beschikt over aansturende kwaliteiten, weet je collega’s enthousiast te maken en gaat graag de discussie aan over de keuzes die je maakt.

  • Je bent praktisch ingesteld en maakt persona’s, wireframes en rapportages. Je bent goed in het interpreteren van gegevens uit Google Analytics om advies uit te brengen over conversie.

Met wie je gaat samenwerken

collegas

Wat krijg je daarvoor?


Doe jij je werk goed, dan krijg je niet alleen een leuk salaris, maar ook 40 nieuwe vrienden, die net als jij verslaafd zijn aan internet en het hebben van leuk werk. Wil je bij ons komen werken als, stuur dan jouw cv en motivatie naar Cynthia Voorboom via recruitment@rhinofly.nl. Extra indruk maak je met je online vaardigheden. Uiteraard word je meteen ge-googled, dus zorg voor een leuk profiel, en je hebt een streepje voor.

Meer over Rhinofly


Verstopt in een kantoorgebouw op een bedrijventerrein bevindt zich het best bewaarde geheim van Utrecht. Iedere dag verzamelen zich hier mensen die iets bijzonders hebben. Gezegend met pure liefde voor online, bedenken en maken we opmerkelijke en effectieve interactieve communicatie voor opdrachtgevers zoals de Rijksoverheid, SBS Broadcasting, Audi, PLUS Supermarkten en Ernst & Young. Rhinofly staat in de Emerce top 5 van full-service internetbureaus en heeft een creatief social zusje (Tribewise) wat zich volledig heeft gespecialiseerd in social media.

Tijdens een feestje werden Rhinoflyers ooit wandelende web-ads genoemd, waarschijnlijk omdat we allemaal druk zijn met alle mogelijke social media. Naast onze 'gewone' corporate website vind je ons op Twitter, Yammer en onze corporate weblog Frank-ly. Een duidelijk beeld krijg je uit onze meer dan 10.000 foto's op Flickr.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!