Vacature: Consultant klantwaarde

30 september 2013, 08:42

Dal Segno bestaat sinds 2009 en is toe aan de volgende groeispurt: we zoeken specialisten met drie tot vijf jaar ervaring die verantwoordelijkheid willen nemen voor delivery bij onze klanten, de acquisitie van nieuwe opdrachten en de ontwikkeling van onze collega’s, onze organisatie en onze proposities.

Onze klanten werken met ons samen omdat we investeringen in marketing rendabel weten te maken. Niet door een volgend concept neer te leggen maar door consequente focus op de klant. We rijgen de parels aan elkaar en versterken de zwakste schakels om klantwaarde te optimaliseren. We maken waarde voor onze klanten.

Onze klanten herkennen in ons werk de volgende waarden:

 • deskundig: we kennen de nieuwste concepten, maar vooral weten we deze concepten rendabel in te zetten voor onze opdrachtgevers;
 • puur: de klant staat centraal in alles wat we doen, uiteraard altijd in balans met de waarde voor onze opdrachtgevers. Dat maken we transparant en daar maken we pragmatische keuzes in;
 • ondernemend: als het nodig is wijken we af van de bekende paden om het gewenste resultaat te bereiken. Niets is vanzelfsprekend: we vechten voor het belang van onze opdrachtgever.

Ons doel is uit te groeien naar een adviesgroep met ca. 25 specialisten die gezamenlijk de klantgerichtheid bij onze opdrachtgevers blijvend weten te verbeteren. Heb jij de kennis en vaardigheden om namens Dal Segno als gespecialiseerde gesprekspartner voor onze klanten op directieniveau op te treden?

Wie zijn wij?

We zijn een niche speler, die op afgebakende terreinen een logische gesprekspartner is. Daarom hanteren we hoge normen voor onszelf en voor het werk dat we afleveren. Kwaliteit en deskundigheid moet in alles dat we doen evident zijn. We vertrouwen op de gezamenlijke kennis en ervaring van iedereen die betrokken is en de drive om steeds beter te worden. De bereidheid om collega's te ondersteunen als daar behoefte aan is, is dan ook altijd aanwezig.

Dal Segno staat voor volharding, pragmatiek, eerlijkheid, respect en plezier; we willen puur zijn, de zaken benoemen en altijd het einddoel voor ogen houden. De belangen van onze klanten, onze medewerkers en Dal Segno willen we maximaal in balans houden met elkaar.

We stimuleren ondernemend gedrag. We zoeken de grenzen op. Ethiek, kwaliteit en zorg voor elkaar zijn geregeld; de rest ontstaat binnen de kaders zoals we die met elkaar bepalen.

Wat zoeken we?

Graag ontvangen we je sollicitatie als je voldoet aan de volgende eisen:

 • Academisch werk- en denkniveau
 • 3 tot 5 jaar ervaring opgedaan op het gebied van klantinteractie, marketing of productmanagement in combinatie met organisatieveranderingen
 • Je hebt kennis van concepten als klantbeleving, customer lifetime value, klantwaarde, klantwaardemanagement, bedieningsconcepten
 • Sterk analytisch vermogen
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
 • Overtuigingskracht en de persoonlijkheid om klanten in beweging te krijgen
 • Een ondernemende en pragmatische instelling en de kenmerken van een uitstekende relatiebouwer
 • Zelfstandigheid om in projecten te functioneren en opportunities waar te nemen
 • Continue focus op kwaliteit en de wil om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Sterk ontwikkelde commerciële slagkracht

Wat bieden we?

Dal Segno biedt je de kans een rol te spelen in de realisatie van onze ambitie om de meest gewaardeerde adviesorganisatie in onze niche te worden. We bieden kansen aan mensen om nieuwe ideeën te ontwikkelen en deze daadwerkelijk te realiseren. Maar altijd verbonden met onze uitgangspunten en ons gedachtegoed rond klantwaarde.

Uiteraard bieden we passende arbeidsvoorwaarden waarin veel ruimte is voor investering in je eigen ontwikkeling.

Heb jij de ambitie om jezelf continu te ontwikkelen en zie je de uitdaging in het bouwen aan een succesvolle onderneming, stuur dan je CV inclusief een motivatie naar info@dalsegno.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Edy Kikken (06 – 13 71 41 10) of bezoek onze website www.dalsegno.nl.

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!