Je bekijkt een artikel van BBP Media
partner

Vacature: accountmanager media sales #adv

17 maart 2020, 13:41

Heb jij goede telefonische en face-to-face sales-skills, ben je klantgericht en op zoek naar een leuke, dynamische maar vooral uitdagende baan? Dan is dit de functie waar je naar op zoek bent!

Als accountmanager media sales ben je werkzaam op de salesafdeling. Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van new business. Denk hierbij niet alleen aan advertentie- en bannerverkoop, maar ook aan sponsors werven voor events en het opzetten van leadcampagnes. Je gaat op pad met de totale mediamix van de verschillende titels van BBP Media (MarketingTribune, Twinkle, CustomerFirst, Marketingfacts), zowel print als online en live-events.

Wat doet een accountmanager bij BBP Media?

Als accountmanager media sales vertegenwoordig je onze producten en diensten. Je vergroot je eigen klantportfolio door klanten te benaderen, te bedienen en te behouden. Eenmaal bij de klant aan tafel adviseer je over de verschillende campagnes en kijkt samen wat het beste bij de klant past. We doen dit met een enthousiast team van sales-professionals.

Denk hierbij onder andere aan:

 • Consultative selling, jij bent de adviespartner van jouw klant
 • Telefonisch benaderen van prospects (new business)
 • Het bedenken van acties die nieuwe leads kunnen genereren, in samenwerking met de marketingafdeling
 • Service-level op een hoog niveau houden

Wat zoeken we?

Je kan goed zelfstandig werken, koude acquisitie zit in je bloed, je bent flexibel, stressbestendig en weet het overzicht goed te bewaren. Je bent klantgericht en communicatief vaardig. Je kan meedenken en adviseren. Je bent proactief, zelfstandig, maar fungeert ook goed als onderdeel van een team. Je hebt commercieel inzicht en bent secuur. Je gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent een echte deal closer en voelt je prettig in een informele werkomgeving.

Wat bieden we?

 • De mogelijkheid te werken bij een van de mooiste B2B-mediabedrijven van Nederland
 • Een uitdagende fulltime baan voor een ondernemende accountmanager
 • Salaris dat past bij deze functie en jouw ervaring
 • Verantwoordelijk te zijn voor de markt leidende titels in jouw vakgebied
 • Veel ruimte voor eigen creativiteit en initiatief
 • Informele omgang met collega’s
 • Marktconforme salariëring en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Over BBP Media

BBP Media is een onafhankelijk B2B-mediabedrijf dat al ruim tien jaar gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie op gebied van marketing, e-commerce en customer-contact. Dit gebeurt door middel van diverse crossmediale platformen en live-events.

Interesse?

Stuur je cv met motivatie naar Peter van Balsfoort, algemeen directeur BBP Media of bel met 0348-485085.

BBP Media is een onafhankelijk B2B-mediabedrijf, dat al meer dan tien jaar is gespecialiseerd in het bieden van relevante vakinformatie. Via crossmediale platforms richt BBP Media zich op ondernemers en professionals in de Nederlandse marketingsector, de e-commerce sector en de customer service branche. Daarnaast is BBP Media internationaal actief als informatieleverancier in de e-commerce markt. Inmiddels heeft de organisatie met de Global E-commerce Summit in Barcelona en de website E-commercefacts.com een aanzienlijke internationale positie opgebouwd. Voor vergaring en ontsluiting van de vakinformatie werkt BBP Media nauw samen met branchepartijen zoals verenigingen en associaties. Tot het portfolio van BBP Media behoren onder meer MarketingTribune, Shopper Marketing Update, Twinkle en CustomerFirst.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!