VAC: Account Manager (M/V) met liefde voor online marketing

2 oktober 2006, 07:27

Account Manager (M/V) met liefde voor online marketingSearchResult, het online marketing bureau voor online rendement, zoekt een account manager (m/v). En dan wel eentje met veel liefde voor online marketing, want dat hebben we hier allemaal. Dat verwachten onze (en straks jouw) opdrachtgevers ook.

Als account manager ben je verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van bestaande maar zeker ook nieuwe opdrachtgevers. Je helpt de opdrachtgever met het inventariseren van behoeften en brengt op basis daarvan een voorstel uit. Daarbij maak je gebruik van de kennis van binnen SearchResult aanwezige specialisten maar blijf je zelf ook betrokken bij de uitvoering. Omdat we nog een relatief jonge organisatie zijn zoeken we iemand met een pragmatische aanpak. Spreekt dit je aan, dan pas je misschien goed in ons team.

Wat verwachten wij van je?

 • Je bent een goede relatiebeheerder en onderhoudt je (online) netwerk actief.
 • Je hebt hart voor je klanten en werkt graag samen met specialisten om een optimaal rendement te behalen.
 • Je wilt jezelf inhoudelijk continue ontwikkelen in internet en marketing.
 • Je hebt relevante werkervaring in (online) marketing/ communicatie.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent ondernemend, flexibel, initiatiefrijk en resultaatgericht.

Wat bieden wij je?

 • Een prettige werkcultuur en samenwerking met ambitieuze specialisten.
 • Groeimogelijkheden binnen een jonge, dynamische organisatie.
 • Een verantwoordelijke functie in een organisatie van in totaal 70 medewerkers, waarvan 10 directe collega’s.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de branche.
 • Een arbeidsomvang van 40 uur per week.
 • Beloning gedeeltelijk variabel op basis van doelstellingen.

Over SearchResult

SearchResult, opgericht in 2003, is een snelgroeiend online marketingbureau. Onze diensten lopen uiteen van complete online marketing concepten tot zoekmachine marketing en media planning. Wij bieden onze klanten deze diensten vanuit één geïntegreerd platform om het inzicht in de effecten van campagnes direct en overzichtelijk aan te bieden. SearchResult is onderdeel van LECTRIC. LECTRIC is opgericht door opleidingsinstituut Schouten & Nelissen waardoor een interessante werk- en leeromgeving wordt geboden.

SearchResult werkt onder meer voor Ahoy Rotterdam, Campina, Elsevier Opleidingen, Essent, FNV Bondgenoten, NS Internationaal, Libéma, Kennisnet, Reed Business Information en Schouten & Nelissen.

Solliciteren naar deze functie?

Richt je brief met curriculum vitae aan SearchResult, t.a.v. HRM, Postbus 2047, 5300 CA Zaltbommel, of bij voorkeur per e-mail hrm@searchresult.nl. Voor meer inhoudelijke informatie kun je via mail of telefonisch contact opnemen met Gert Jan Delcliseur of Ruben Timmerman: 0418 573 250.

Ruben Timmerman
Directeur bij Eduhub BV

Ruben Timmerman is zelfstandig adviseur, trainer en spreker op het gebied van usability en online marketing. Hij heeft ruim 5 jaar ervaring in projecten voor o.a. Hyves, Thomas Cook, Campina, FNV, NS, Talpa, Het Rode Kruis en VNU Media. Ruben schrijft over zijn passie op zijn usability weblog Usarchy.com en daarnaast op o.a. Marketingfacts en Frankwatching. Hij is aan LECTRIC en de Hogeschool Utrecht verbonden als usability docent. Momenteel werkt hij hard aan zijn volgende startup Eduhub, een vergelijkingssite voor trainingen en opleidingen op o.a. marketing en internet gebied.

Categorie

2 Reacties

  Eric

  betekent dit het einde van de vacatures in de rechterbalk?


  2 oktober 2006 om 09:07

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!