Use tools, feel human

Use tools, feel human

Ask.com heeft een aantal Tv-spots gelanceerd. Hierbij wordt de evolutie van zoekmachines vergeleken met de evolutie van de mensheid. De apen gebruiken nog steeds een ‘gewone’ zoekmachine en de mensen gebruiken Ask.com

Café - television screen capture

Via: The Ask.com Blog


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Is hier een flash, avi, mpg of andere formaat van?

  geplaatst op
 • Inderdaad grappige commercials!

  Waarom zou je deze in een ander formaat willen dan .mov Arash? Je kunt het toch downloaden en dan zelf omzetten in willekeurig ander formaat (indien gewenst)?

  Btw, zag je email voorbij komen; hoop vandaag mij mailbox (eindelijk) af te werken!

  geplaatst op
 • Zowel met Quicktime 7, als Quicktime Alternative 1.69 kan ik het niet afspelen. Beide vragen om aanvullende codes, maar kunnen het niet downloaden. Hierdoor krijg ik geen beeld, maar alleen geluid.

  Overigens denk ik dat ASK meer mensen zou kunnen bereiken als ze het afspelen zo simple mogelijk zouden houden. Het maakt de drempel om het te bekijken juist groter als mensen er extra werk voor moeten doen (zoals omzetten naar andere formaat of codes downloaden).

  geplaatst op
 • Met QuickTime 6.5 draaien beide filmpjes prima op mijn PC. Wil je het snel converteren dan kan ik je Total Video Converter aanraden. De trail versie zet wel bij elke conversie productnaam in linker bovenhoek van het filmpje, maar als je het filmpje toch maar één keer wil zien is dat niet zo erg.

  Ben het wel met Arash eens dat het afspelen wat simpeler had gekunt. QuickTime is niet overal even goed ingeburgerd.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.