USA: Europeanen zijn profiteurs

1 juli 2005, 03:40

Volgens George Pieler, een Amerikaanse politiek analist, zijn wij een stelletje profiteurs dat de USA met gekke regeltjes geld afhandig maakt.

“Because Europe’s low productivity, high taxes and abundant regulations continue to put it at a disadvantage internationally, it can only increase its power in the world by extorting money from elsewhere: from the U.S. government if possible, and from U.S. companies for certain.”

Carl Mangold
Video Advertising & Content Producer bij Carl Mangold

Carl Mangold produceert video advertising en -content voor online marketing, van concept tot en met oplevering. Én realiseert en optimaliseert het bereik ervan, op basis van in overleg gedefinieerde KPI's. “People around the world are now watching 1.000.000.000 hours of Youtube’s incredible content every single day!” (Cristos Goodrow, Youtube) “We move towards a world where video is at the heart of all our services” (Mark Zuckerberg, 27 juli 2016) “Video is where all of media is headed right now. There is no more valuable piece of property or entity then video in the world of media at all.” (Casey Neistat, 6 sept. 2016)

Categorie
Tags

4 Reacties

  Strebertje

  Het gevaar van het internet: elke dorpsgek krijgt een platform.

  Dat artikel rammelt aan alle kanten. Alsof Microsoft niet ook door de US regering is aangepakt?! Wat een debiel die schrijver…


  1 juli 2005 om 04:54
  Jelle

  Laat ze blij zijn daar in Amerika dat de productiviteit in Europa ”laag” ligt. Is er meer ruimte voor hun eigen Amerikaanse producten op de Europese markt en wordt hun markt niet meer Europese producten overspoeld!

  En dollars binnenhalen uit de VS??? Om de dollarkoers een beetje op te krikken zeker??? Kom op zeg! Wat een idioot die schrijver.


  1 juli 2005 om 06:32
  DeKeet

  Ach, wat zal ik zeggen, het blijft een Amerikaan he en gezien de hypocratie die daar al langere tijd heerst moeten we die niet al te serieus nemen. Europa mag dan economisch voor een groot deel afhankelijk zijn van de US maar andersom is dat even goed dus laat deze dwaas maar lullen.


  1 juli 2005 om 06:35
  Arnoud

  Ben net terug van een maandje vakantie in de States. Mooi land, maar die mensen… Die Amerikanen sporen niet! Ze zijn arrogant, hebben een grote bek, vinden zichzelf geweldig, hebben geen schaamte etc. etc.

  Van dit soort opmerkingen gewoon niets aantrekken…


  1 juli 2005 om 08:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!