URL-zoeker bij AllTheWeb

5 maart 2003, 07:02

Zoekmachine AllTheWeb heeft een websnuffelaar geopend. Met deze optie worden bijzonderheden van een website sneller zichtbaar.

Wie de volledige URL intikt van een website, krijgt op AllTheWeb bijzonderheden te zien over de populariteit van de website bij anderen, hoeveel pagina’s zijn opgeslagen en wie de eigenaar is van de website.

Ook is er een directe link naar het historisch archief van Archive.org dat probeert oude websites te bewaren. Daarnaast wordt onmiddellijk de categorie getoond (indien van toepassing) waarin de website past volgens Open Directory. Aanverwante websites zijn hiermee snel te vinden.

AlltheWeb heeft ook een nieuw jasje gekregen. Volgens een woordvoerder van het bedrijf is het niet de bedoeling dat na de aankoop door Overture de zoekresultaten vol gekochte antwoorden staan. “Sterker nog, we hebben de banners vandaag uit de zoekresultaten gehaald.”

Een voorbeeld:

http://www.alltheweb.com/urlinfo?q=www.mediafact.nl&c=web&cs=utf-8

Bron:

http://www.spriet.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!