Update Nederlandse RSS-portals

Update Nederlandse RSS-portals

Het is al weer een tijd geleden dat hier een update is gegeven van Nederlandse RSS-portals. De afgelopen maanden zijn er namelijk weer een aantal bijgekomen die absoluut de moeite waard zijn.

NieuwsTijgerAls eerste NieuwsTijger. Op de website van NieuwsTijger kan iedereen een persoonlijke nieuwspagina maken (MijnTijger genaamd) op basis van de bronnen van zijn of haar keuze. Standaard worden meer dan 250 RSS-feeds aangeboden. De gebruiker kan daarnaast elke willekeurige RSS-feed toevoegen aan zijn pagina.

Een tweede RSS-portal is JouwNieuws.nl. Ook hier een groot aantal standaard RSS-feeds en de mogelijkheid om een persoonlijke pagina aan te maken (is me helaas nog niet gelukt).

Ik ben zelf een enthousiaste FeedDemon-gebruiker dus zal niet snel gebruik maken van dit soort portals, toch bezoek ik ze zo nu en dan om ideeen op te doen voor nieuwe RSS-feeds. Heb je nog aanvullende portals? Laat het ons weten!


DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.