• Mobile
    wordt gesponsord door

Universal heeft Mobile afdeling opgericht

Universal heeft Mobile afdeling opgericht
, Reddion
@alexstil

Momenteel maken al veel mobiele bellers gebruik van aparte en unieke ringtones. Muziek uit de Top 40 waarschuwt menig beller dat iemand hem of haar probeert te bereiken. Ringback tones gaan verder en moeten de saaie overgangstoon vervangen. Universal speelt op deze ontwikkeling in door het oprichten van een speciale mobiele divisie.

In Azi? zijn ringback tones al een ware rage. Als je iemand belt hoor je vaak een eentonige overgangstoon totdat er opgenomen wordt. Met de ringback tones kunnen mobiele telefoons worden uitgerust met hun unieke ringback tone. Deze ringback tone heeft wel wat weg van de muziek die men soms te horen krijgt als men in de wacht gezet wordt.

Maar de mobiele sector kijkt al veel verder vooruit dan de audio ringback tones. Muzieklabel Universal heeft dus zelfs een mobiele divisie opgericht, Universal Mobile. Universal Mobile werkt aan het aanbieden van video ringback tones, video MMS en een video variant van de voicemail. Universal Mobile kan hiervoor beschikken over grote sterren als Eminem en U2.
Universal Mobile denkt ook aan een portaal voor de mobiele verspreiding van muziekvideo’s.

Bron: ZDNet.nl


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Het regent berichtjes op dit en andere logs. De trent is duidelijk. De content markt ontdekt het mobiele medium. Syndicaten zijn overal ter wereld in gesprek met Telco's. Vrijwel alle grote TV bedrijven experimenteren met mobiele content extensies. Een geweldige impuls voor de toepassing van UMTS (Nu nog een echte standaard, DVB-H?) en wellicht ook nieuwe marketing kansen voor adverteerders. Deze song wordt u aangeboden door.... het nieuws gratis voor ABWB leden...hier nog iets meer.
    http://www.venturo.web-log.nl/index.log?ID=318398

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.