Uitzendinggemist.nl krijgt STER-spotjes

Uitzendinggemist.nl krijgt STER-spotjes

Gebruikers van de site uitzendinggemist.nl moeten vanaf volgend jaar eerst een reclamefilmpje doorlopen voordat ze een herhaling van een tv-programma van de publieke omroepen kunnen bekijken. Dat meldde STER-directeur A. Buurman vandaag aldus Nu.nl.


DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • In navolging van Talpa.tv die ook sinds een maand reclame toevoegen aan de filmpjes in het onderdeel "programma gemist".

  geplaatst op
 • Je kon er op wachten natuurlijk. Uit commercieel oogpunt snap ik het wel, uit consument-oogpunt hoop ik dat partijen het meer gaan zoeken in het tonen van relevante advertenties *bij* de videostream in plaats van dat de consument op foie-gras-achtige wijze spotjes door de strot geduwd wordt.

  geplaatst op
 • Wat zou Seth Godin hiervan zeggen?

  geplaatst op
 • Dit is nou niet echt je "paarse koe vinden" (Seth Godin) ;).

  Het lijkt mij idd zinvol om nou ook eens wat meer interactief en doelgroepgericht te adverteren ipv het bulk-karakter van televisie commercials. Inet is daar juist een mooi medium voor.

  geplaatst op
 • Hyped: "Er wordt maarliefst 40 euro gevraagd voor een filmpje van 15 seconden. Dat wordt dus een goudmijn voor de STER. Bij HYPED leeft het gevoel dat de 40 euro een nogal hoog bedrag is, en we vragen ons af welke adverteerder dit soort bedragen wil neerleggen voor spotjes voor 15 seconden per gebruiker. Dat betekent dat een kijker meer dan 40 euro waard zou zijn voor de adverteerder...

  ...of zou het om 40 CPM gaan. Laten we het hopen. Maarten Roelofs, bekend online advertisinggoeroe, gaat er in ieder geval wel van uit...."

  geplaatst op
 • Planet: "De VVD verzet zich tegen het toevoegen van spotjes aan programma's op de website Uitzendinggemist.nl."

  geplaatst op
 • Streams zijn nu zelden zonder happeringen te bekijken, behalve op onchristelijke tijdstippen. Ik kan me niet voorstellen dat adverteerders hiermee akkoord gaan. Zou dit betekenen dat ze het geld investeren in infrastructuur?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.