Uitspraken Reclame Code Commissie online

4 maart 2003, 16:02

Met ingang van 1 maart 2003 zijn de uitspraken van de Reclame Code Commissie en het College van Beroep via de website www.reclamecode.nl te raadplegen.

Alle uitspraken van de laatste drie jaar en de meest recente uitspraken van de Reclame Code Commissie en het College van Beroep zijn op deze site te vinden.

Tot en met 1 mei 2003 is het raadplegen van de database gratis. Na die datum zullen er kosten aan zijn verbonden. De Stichting Reclame Code heeft tot doel dat er op verantwoorde wijze reclame wordt gemaakt. Ter verwezenlijking daarvan heeft de Stichting regels opgesteld waaraan reclame moet voldoen: De Nederlandse Reclame Code. De controle op de naleving van de Reclame Code wordt uitgeoefend door de Reclame Code Commissie en in app?l door het College van Beroep

Een ieder die van mening is dat reclame in strijd is met de Reclame Code, kan een klacht indienen bij de Reclame Code Commissie.

Bron:

http://www.communicatieonline.nl/

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!