Twofold lanceert Advertentieveiling.nl

Twofold lanceert Advertentieveiling.nl

Twofold Mediamarkt lanceert vanaf vandaag advertentieveiling.nl, een marktplaats voor advertentie-restruimte, bedoeld voor adverteerders en media-aanbieders.

De veiling bestaat uit een openbaar en een besloten deel. Volgens Twofold hebben ruim 200 adverteerders zich al geregistreerd voor de besloten veiling, waronder verschillende automerken, entertainmentbedrijven, charitatieve instellingen en banken. Kavels voor de openbare veiling worden in categorie?n ingedeeld. Bij de start zijn in openbare en besloten veiling ongeveer 30 kavels beschikbaar. Twofold zegt te willen groeien naar 100 kavels. Frank van Oirschot, directeur Twofold Mediamarkt: “De verbreding van onze activiteiten levert interessante nieuwe mogelijkheden op voor alle betrokkenen. De marktplaats is een impulsmedium. Adverteerders worden geprikkeld om op een eenvoudige en voordelige wijze kennis te maken met voor hen nieuwe communicatie-instrumenten. Mediabureaus bijvoorbeeld die niet weten hoe ze hun restbudget moeten verdelen, kunnen bij ons terecht voor alternatieve media.”

Een greep uit het huidige aanbod op de site: Bordreclame bij Ricoh Astronauts, Abri?s tijdens Davis Cup Gelredome, de Naamgeving van het MVV Maastricht-stadion, co-promotie met Ricardo op SBS6, een advertentiepakket in Autotrader, een advertentiepakket in regionale dagbladen en posities op diverse reclamemasten langs de Nederlandse snelwegen! Lidmaatschap van de veiling is voor adverteerders tot 1 augustus 2003 gratis, daarna worden adverteerders aangeschreven voor een lidmaatschap van 695 euro per jaar. Van Oirschot: “Wij verdienen daarnaast aan commissie bij de uitgevers; 10 procent bij een lidmaatschap en een staffelkorting zonder lidmaatschap, te beginnen bij 20 procent bij 50.000 euro, 10 procent van 100.

Bron:
http://www.adfoweb.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.