Tweede Nederlandse Businessblogmeeting

Tweede Nederlandse Businessblogmeeting

Tweede Nederlandse BusinessblogmeetingInmiddels is het aantal geinteresseerden voor de Tweede Nederlandse Businessblogmeeting de 40 gepasseerd. De datum wordt de eerste helft van juni en na gisteravond heb ik waarschijnlijk ook een sponsor voor locatie en een borrel.

Heb je zelf een businessblog en heb je interesse om deel te nemen aan deze meeting? Schrijf je dan nu in voor de businessblog mailinglist en we houden je op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Zoals eerder aangegeven, willen we het aantal inschrijvingen beperken tot max. 50 deelnemers.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • De mailinglist is gesloten en het voorlopige programma is verstuurd naar alle mensen op de lijst. Mocht je deze niet hebben ontvangen (terwijl je wel op de lijst zou moeten staan), laat het me dan even weten.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.