TV in Nederland 2003

TV in Nederland 2003

Mediaonderzoek.nl: Intomart voert jaarlijks in opdracht van de Stichting Kijkonderzoek het Establishment Survey uit. Doel van dit onderzoek is het in kaart brengen van belangrijke televisie gerelateerde huishoudkenmerken in Nederland. De uitkomsten - gebaseerd op ondervraging van 6.311 huishoudens - zijn representatief voor alle huishoudens in Nederland.

TV in Nederland 2003

Bijna alle huishoudens bezitten ??n of meer tv-toestellen en gebruiken die ook regelmatig. De meeste toestellen bezitten de mogelijkheid om Teletekst weer te geven. Nederland kent een hoge kabelpenetratie met ruim 91 procent. 8 procent van de huishoudens bezit een schotelantenne, terwijl 4 procent nog een eigen antenne bezit. 3 procent van de huishoudens bezit een kabelabonnement in combinatie met een decoder. Videorecorders staan in 80 procent van de huishoudens, spelcomputers staan in 17 procent van de huishoudens. Het percentage huishoudens dat een DVD-speler bezit is fors toegenomen en is gemiddeld 33,4 procent. 68 procent van de huishoudens bezit een PC, slechts 5 procent van de huishoudens kijkt wel eens tv via de PC. Bijna 60 procent van de huishoudens bezit een abonnement op een rtv programmablad, 15 procent bezit een steunlidmaatschap.

Bron:
http://www.kijkonderzoek.nl/php/downloads/902834750983/tvinNL2003.pdf


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.