“Trends in zoekmachine marketing” groot succes!

“Trends in zoekmachine marketing” groot succes!
,

'Trends in zoekmachine marketing' groot succes!

Afgelopen weken heeft Traffic4u naar aanleiding van het bezoek van Remi van Beekum en Haico Pols aan de Search Engine Strategies conferentie in New York een aantal kennis sessies georganiseerd voor haar klanten en partners. Vanwege de enthousiaste reacties van de deelnemers willen we deze kennis sessie “Trends in zoekmachine Marketing” speciaal voor de lezers van Marketing Facts nog 1 keer organiseren op dinsdag 31 mei 2005 op ons kantoor in Amsterdam.

Op de conferentie zijn veel trends en ontwikkelingen binnen de branche de revue gepasseerd,  en werden de resultaten van de laatste onderzoeken op het gebied van zoekmachine marketing gepresenteerd. Verder was er veel nieuws te vernemen over onder meer ‘local search’, ‘pay per call’ advertising en de strategie?n en ontwikkelingen van zoekmachines voor de komende periode. 

De sessie is voor mensen met enige voorkennis en zal in een hoog tempo de verschillende zaken behandelen. Tijdens de sessies worden de leuke en interessante ontwikkelingen aangekaart die binnen nu en afzienbare tijd ook in Nederland zullen gaan opduiken. Wat kunnen we verwachten? Een kijkje in de toekomst van zoekmachine marketing in Nederland dus. Tijdens de borrel kan er nog uitgebreid worden nagepraat en idee?n worden uitgewisseld.

In een informele sfeer ide?en opdoen en informatie uitwisselen, geen lange droge diepe verhalen… Op een snelle en leuke manier op de hoogte worden gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine marketing.

Het programma ziet er als volgt uit: 
15.30 Ontvangst
16.00 Welkomstwoord en algemene trends in zoekmachine machine marketing door Gert-Jan Munneke
16.10 Trends in Search Engine Advertising door Haico Pols
16.35 Trends in Organic Search door Remi van Beekum
17.00 Tijd voor vragen en borrel

Indien je ge?nteresseerd bent en het je leukt lijkt de sessie bij te wonen stuur dan even een mailtje (.(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)). Let op, het aantal beschikbare stoelen is beperkt!


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Leuk, ben er in ieder geval bij!

  geplaatst op
 • Gert-Jan, ik was er gisteren bij en vond het erg interessant. Kan het zeker de lezers van Marketing Facts aanbevelen.

  geplaatst op
 • Direct al vele aanmeldingen gehad, leuk! Gaat een erg leuke sessie worden.

  geplaatst op
 • gj, ik kom ook graag met 2 personen

  geplaatst op
 • Op dit moment hebben we reeds 30 aanmeldingen binnen! Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.