Treindiva gezien en geen nummertje gewisseld?

19 maart 2005, 10:33

Treindiva gezien en geen nummertje gewisseld?Leuke medereiziger gezien of gesproken in het openbaar vervoer? Behoefte aan hernieuwd contact met die bijzondere persoon? Op zoek naar een gespreks-partner? Op zoek naar een medereiziger met dezelfde hobby?

Dat kan nu via 9292ov.nl. Iedere maand komen er meer dan 1 miljoen mensen op de website. Met de rubriek OV ontmoetingen wil REIS-informatiegroep laten zien dat het reizen met trein, metro, tram, bus, ferry en taxi hartstikke leuk kan zijn. Taxi?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

7 Reacties

  Jim

  Leuk initiatief maar slecht uitgevoerd. “Alleen de 10 leukste oproepen verschijnen op de site”. Wat heb ik daar nou weer aan? Wie bepaalt dat? Zo te zien worden de tekstjes zonder enige vorm van redactie overgenomen. Dit is gewoon een zeer slap aftreksel van de oproepjes in de Rails.

  Maak eens gebruik van de mogelijkheden van internet. Zorg dat foto’s toegevoegd kunnen worden, uitgebreide zoekmogelijkheden (indeling op geslacht!). Aarg!


  19 maart 2005 om 10:45
  media

  Idee is inderdaad goed, uitvoering is (vooralsnog) erg zwak. Je zou daar een hele actieve community van kunnen maken. Of is die er al?


  19 maart 2005 om 10:50
  Arnout Veenman

  Het idee is erg goed. Ik heb er zelf ook al eens over nagedacht om zoiets te ontwikkelen, echter is de grootste bottleneck dat er wel een reeele kans moet zijn dat de ander jouw oproep weet te vinden.

  Daarom is dit concept 9292ov.nl op het lijf geschreven, helaas is de uitvoering van het concept door 9292ov.nl broddelwerk!

  Nog steeds blijf ik het een enorm goed idee/concept vinden. Zelf lijkt het me wel wat om een dergelijke dienst echt goed op poten te zetten. Als er andere bedrijven of personen zijn die brood in het concept zien, neem dan even contact met mij op voor een (eventuele) samenwerking.


  19 maart 2005 om 15:33
  Vincent

  Dit is een gat in de markt. Hier is duidelijk een behoefte aan – niet alleen als je een leuk iemand in het openbaar vervoer ontmoet, maar veel breder : ook op een feest, festival, concert, in een cafe/bar of elders op andere openbare plaats. Een soort messageboard a la Yahoo messageboard, met de mogelijkheid om GRATIS oproepjes te plaatsen, en voor de andere ‘partij’ voor klein bedrag (bv 1.99) de mogelijk bieden contact op te nemen. En uiteraard een goed filter ervoor zetten (wat uiterlijke kenmerken wie je zelf bent&wie je zoekt, hoe lang geleden de toevallige ontmoeting was en paar categorieen lokaties) cq uitgebreide zoekfunctie om de kans dat je elkaar vindt, zo groot mogelijk te maken. In de tijd van internet is het toch te gek voor woorden dat dit er nog niet is?? Internet is ideaal medium hier voor! Dit zal er binnen een maand of 6 wel komen….wie pakt dit op en market dit succesvol?


  19 maart 2005 om 20:49
  Evert Jan

  @Vincent: er is al veel hoor 😉

  Maar dit wordt wel opgepakt.


  19 maart 2005 om 21:09
  Evert Jan

  Bastiaan: nog veel werk aan de winkel zie ik.

  P.s. Mooie vrouwen zullen immer in Leiden uitstappen. Daar is niets aan te doen 🙂


  19 maart 2005 om 22:59
  media

  @Bastaain, wat een toeval. Het is in ieder geval een simpel en daardoor waarschijnlijk succesvol concept. Wens je heel veel succes en laat ons even weten als de site eenmaal zover is!


  20 maart 2005 om 06:12

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!