Totaljobs.nl biedt vacatures via RSS-feeds

2 februari 2005, 15:30

Alhoewel r-win.com er al eerder over schreef, biedt vanaf vandaag totaljobs.nl officieel haar vacatures ook aan via RSS-feeds. Gebruikers kunnen een zoekopdracht plaatsen en de geperso-naliseerde feed in hun RSS-reader plaatsen. Nieuwe vacatures die voldoen aan de zoekcriteria worden dan via RSS-feed aangeboden. Totaljobs.nl is daarmee overigens niet de eerste vacaturesite met RSS-faciliteiten, o.a. jobbingmall.nl ging hen voor.

Nog andere vacaturesites met RSS-feeds?

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

3 Reacties

  henry

  De 2 aangehaalde sites JobbingMall en Totaljobs bieden RSS aan. Echter wat TotalJobs betreft, het risico bestaat dat er te fijn gefilterd wordt waarmee je een zeer marginaal resultaat (vacature aanbod) krijgt aangeleverd.


  3 februari 2005 om 13:36
  Henk van de Akker

  Mischien wel vlot met RSS, maar ik geloof weinig van wat deze jongens roepen, want vandaag gezien in P&O actueel:

  Advertentie van Totaljobs.

  Met daarin de tekst: Afgelopen jaar werden er in totaal 300.000 vacatures op onze site geplaatst.

  Even nadenken, ze zijn 3 maanden actief, dus dat is 1,2 miljoen vacatures in een jaar. Balkenende kan tevreden zijn, de werkloosheid is opgelost.

  Nu staan er 18.000 vacatures op de site, dus waar is de rest. Of plaatsen ze elke vacature 60 minuten ipv de aangekondigde 60 dagen.

  Ook stellen ze dat het plaatsen gratis, maar als ik via hun site plaats, krijg ik een factuur van 99 euro?!!

  Totaljobs vind ik dus niet meer betrouwbaar.


  3 februari 2005 om 13:37
  Anders

  Bedoelden ze niet geheel Totaljobs (dus inclusief de overige landensites)? TotalJobs Nederland is slechts een onlangs gelanceerde nationale tak van de internationale site.

  Ik weet wel dat TotalJobs voor een aanzienlijk deel met geautomatiseerde systemen van derden samenwerkt, waardoor vacatures automatisch worden geplaatst zonder dat iemand ze handmatig hoeft in te voeren op TotalJobs. Wellicht dat elke check/update daarbij telt als nieuwe vacature…


  3 februari 2005 om 14:40

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!