Top Names op SxSW: “Je bent even in de toekomst” (4/5)

Top Names op SxSW: “Je bent even in de toekomst” (4/5)

Meestal zit het mee, soms een beetje tegen. We hadden wat technische problemen bij het uitzenden van de vierde aflevering van Top Names SxSW, maar denken dat het ondanks wat opmerkelijke schakelingen en te weinig beelden per seconde het een interessante uitzending is. In het tweede deel loopt de audio prima door, maar blijft het beel soms hangen. Gewoon luisteren!

Bijvoorbeeld omdat Nalden van WeTransfer vertelt dat zijn zonder extern geld gefinancierde bedrijf winstgevend is en maar liefst 13 miljoen maandelijkse gebruikers heeft. Voor WeTransfer is Amerika een belangrijke toekomstige markt. Vandaar ook dat hij tijdens SxSW veel zakelijke afspraken heeft, zoals met videodienst Vimeo. Het is zijn eerste SxSW. Om het evenement te beschrijven, haalt hij Dennis Crowley van Foursquare aan: “SxSW is alsof je even in de toekomst bent om thuis weer in het heden te belanden.”

De tweede gast is een grote naam in Rusland: Annelies van den Belt van SUP Media. Haar digitaal mediabedrijf is het vierde bedrijf van Rusland met een bereik van 50 miljoen mensen per maand. Live Journal is de grootste blog-site van Rusland. Met verhalen over alles van poezen tot politiek. Ook heeft SUP Media een populaire digitale krant. Het is ook de eerste SxSW voor Van den Belt. Ze kom voor afspraken en inspiratie. “Als je succesvol wilt zijn in de digitale wereld moet je continu vernieuwen. Wat we vandaag maken is goed genoeg voor vandaag, maar de consument wil morgen wat anders.” Ze kijkt juist hoe andere industrieën vernieuwen om daar lessen voor de eigen praktijk van te leren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.