Top Names live op SxSW (1/5): 3D-printing naar de massa!

9 maart 2013, 14:56

Fast Moving Targets verzorgt dagelijks een talkshow vanaf SxSW Interacvtive in Austin, Texas. Het festival waar de voorhoede van de internationale digitale wereld bij elkaar komt wordt voor de 20e keer gehouden. Rond 24 uur Nederlandse tijd live is de speciale dagelijkse versie van Top Names live te bekijken en z.s.m. erna on-demand te zien.

In de eerste aflevering vertellen Ronald van Woensel en Marketingfacts-blogger Remco Bron van video-app Incrowd hoe zij in Austin voor hun startup investeerders proberen te vinden. Daarnaast legt Michiel Frackers van Dutch Fellows uit hoe zijn organisatie Nederland op de kaart van de internationale innovatie probeert te krijgen.

Ook schuft Vivian Bendermacher (hoofdredacteur Kijk en KnowHow) aan met een enthousiast verhaal over de toekomst van 3D-printing. Dat onderwerp kwam ook prominent in de keynote speech terug waarin Makerbot, maker van 3D-printers, een nieuw initiatief aankondigde, de Makerbot Digitizer. Daarmee kan iedereen voorwerpen inscannen die vervolgens geprint kunnen worden. De verwachting is dat 3D-printing nu klaar voor de massa aan het worden is.

Bekijk de eerste aflevering!

Erwin Blom (Wormer, 1961) is voormalig hoofd van de afdeling Digitaal van de VPRO en mede-oprichter van The Crowds, een bedrijf dat zich specialiseert in ’social media’ en 'Fast Moving Targets', een platform over innovatie op het gebied van media, technologie en communicatie.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Edwin Korver

  Lekker hyped, Erwin! Soms wel iets veel van het goede, maar leuk om op deze manier jullie te volgen!


  11 maart 2013 om 12:41
  Tatiana

  Ik ben al benieuwd naar de opvolger!


  11 maart 2013 om 12:41

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!