Tokkie.tv na 10 dagen gestaakt

Tokkie.tv na 10 dagen gestaakt
, Dimmle
@andersfloor

10 dagen na de lancering is de website www.tokkie.tv op zwart gezet. De bedrijven achter de site, The Storms Factory en Ilse Media, konden geen adverteerders vinden voor de site. GeenStijl meldt dat het project per week 25.000 euro onkosten had, en dat deze niet gedekt konden worden door de betaalde livestreams.

Slechts een week geleden verklaarde Bert Wiggers, namens Ilse Media verantwoordelijk voor de marketing en exploitatie van de site, in de Adformatie dat het succes van de internetsite vooral afhankelijk was van de techniek.

Verkooptechniek dus, zo mogen we nu concluderen. En met het gebrek daaraan zijn de TokTunes, TokShows, Tokloads en TokStreams dus alweer verleden tijd


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • 25.000 euro per week om een website in de lucht te houden?

  geplaatst op
 • Marco, je bent me net voor. Als je 25.000 euro per week verband = 1,2 miljoen per jaar voor een website, dan is het hele idee van tokkie.tv een erg opportunistisch verhaal geweest van zowel Ilse als The Storms Factory.
  Hoezo is het succes van de internetsite afhankelijk van de techniek! En dat uit de mond van een marketeer!

  geplaatst op
 • Men is ook 'vergeten' (?) om op tokkie.tv de tarieven per minuut voor de 0909-nummers te vermelden. Is men dit niet verplicht?!

  geplaatst op
 • Vreemd verhaal, waarom is er niet vooraf naar adverteerders gezocht?

  Op hun startpagina staat trouwens dat het "voorlopig" gestopt is:
  tokkies.pagina.nl

  geplaatst op
 • Het ziet er toch vrij definitief uit. Aardig feitje in de mp3 waarnaar wordt verwezen: volgens de manager van de Tokkies is meer dan 250.000 euro uitgegeven aan dit project (vraagvanvandaag: in wiens zakken zit dat geld nu?)

  geplaatst op
 • Geen stijl als feitenbron is wellicht niet zo kansrijk.
  Tokkie TV online is net even iets te progressief in de markt gezet:

  Alle hypes bundelen klinkt logisch. Maar een hype moet eerste 'zinken'. Dat geldt voor on line reality concepts, voor betaalmodellen, en voor -walg- humor over kanslozen. -Sorry- het is 'not done' om principes te hebben momenteel.

  geplaatst op
 • Mediakrant biedt een interessante blik in de financiële en technische keuken van de site: Tokkie TV flopte al voor het begin.

  90.000 euro voor de tv-techniek
  10.000 voor de streaming-techniek
  30.000 voor de website
  50.000 voor marketing

  geplaatst op
 • Zullen we dit onderwerp verder laten voor wat het is. To much aandacht voor een paar randdebielen en crimelen die brandstichting, meervoudig openlijke geweldpleging en parkeerbonnen op hun geweten hebben. Ik mag hopen dat een ieder (storms en SBS voorop) die geld aan deze asoos heeft willen verdienen ernstig in de problemen raakt. Zum kotzen...

  geplaatst op
 • Bron:
  Tokkie TV flopte al voor het begin
  http://www.planet.nl/

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.