Toch borduren voor Autotrack

Toch borduren voor Autotrack
,

Toch borduren voor AutotrackZaterdag avond in Kassa een item over de Autotrack reclames. Kassa plaatste (flauw..) zelf autos op de site, en ging vervolgens de tegenprestatie innen. De reactie van Autotrack:

“De medewerkers van Autotrack reageren heel sportief en geven ruiterlijk toe dat er dus wel gesjoemeld kan worden met de tweedehands auto’s op de site. Als weerwoord vertellen zij echter wel dat zij instaan voor 95% van de auto’s op de site. Deze auto’s komen uitsluitend van autodealers waarmee zij waterdichte afspraken hebben gemaakt.”

Maar helaas.. . Ik zie graag de geborduurde nachtwacht tegemoet.


Geplaatst in

DelenEr zijn 8 reacties op dit artikel

 • Ik heb nog nooit geborduurd, maar volgens mij hoeft zoiets niet meer dan een paar uur te kosten ;-)

  geplaatst op
 • Hoewel ik de actie van Kassa flauw vond, vond ik het wel heel raar dat Autotrack niet vermelde dat het alleen om auto's via autobedrijven ging! Raar, je introduceert een campagne waarvan je weet dat die opvallen is enzo, maar je zet er niet bijdat het van bedrijven is (of je doet het ook voor consumenten)

  geplaatst op
 • Inmiddels een reactie van Autotrack: het blijkt een typevout te zijn. Doet niets af aan de fout, dus ik wil die nachtwacht zien!

  geplaatst op
 • Nou, die mogen blij zijn dat het niet om het panorama van Mesdag gaat....

  geplaatst op
 • Jongens, get a life! Iedereen ziet dat dit een type-fout is (Maarten kan er ook wat van trouwens met z'n "typevout")

  geplaatst op
 • Typfout schrijf je zonder 'e', MXM ;-)

  geplaatst op
 • Typefout schrijf je wel degelijk met een 'e'. Zie http://www.vandale.nl en www.woordenlijst.org. ;-)

  geplaatst op
 • Ik heb ook een foute kilometerstand gevonden, ik kwam er helaas pas achter dat het fout was toen ik de auto bij de autohandelaar ging bekijken. Zeer teleurstellend als een auto ineens 100.000 kilometer meer heeft gereden. Dus weet iemand de naam van de productmanager die in de advertentie beloofde de nachtwacht te borduren? De muur hier is namelijk nog behoorlijk kaal... ik zou haar graag van een mailtje voorzien..

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.