TINE overzicht: dieptepunt bereikt

TINE overzicht: dieptepunt bereikt

Wat eerder in Nederland het evenement was voor de ICT- en webbranches, de TINE, zoekt nu naar een vervanging voor het vroegere boom-gevoel - niets was toen te dol, zoals twee blote meiden in louter bodypaint. Dit jaar 19.000 bezoekers, vorig jaar 23.0000 en in 2001 nog 23.500.

Ook veel grote merken ontbraken opnieuw met als verschil dat Microsoft er nu weer wel was, met een grote .net-stand. Het VIP-congres, een wat flauwe afspiegeling van wat de CeBIT dit jaar ook voor het eerst vooraf vertoonde, leverde nog wat aardig nieuws op (zie boven) maar het bezoek was matig.

Ondanks de grote belangstelling voor wireless in het algemeen, waren er op dit gebied maar 8 exposanten. Nagekomen deelnemers waren onder meer Atos Origin, net als Logica CMG, KPN Mobile, Siemens en Vodafone. De leegste stand was die van de Vereniging Open Source Nederland www.vosn.nl : 1 uitstaande pc en 2 dames, geen folder te zien, benevens 1 tafel en 2 stoelen, maar toch klanten, die zich braaf inschreven op papier. De beste aanbieding leek basale, gestandaardiseerde serverhosting voor 200 per jaar, van www.hostbasket.com, vriendelijke Belgen.

Bron:
Media Plaza nieuwsbrief van 23-04-2003


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.