The Good, The Bad & The Emoji

Mastering the art of review data is de ondertitel van een nieuwe top 20 bestseller, geschreven door Menno Beker en Hans Keukenschrijver.

29 september 2023, 08:00 1099 x gelezen

In deze nieuwe podcast spreek ik met de schrijvers van het boek The Good, The Bad & The Emoji, Mastering the art of review data. Dit boek is de managementboek top 100 ingeschoten en staat as we speak op nummer 16.

Hospitality en reviews

Menno Beker en Hans Keukenschrijver schreven dit boek met hulp van een data-wetenschapper, Dr. Wouter Hensens. Menno woont net zoals ik in Deventer (en zal daar ook nog over vertellen) en heeft al jaren een bedrijf samen met Hans waarbij ze hospitality bedrijven over de hele wereld helpen met het verbeteren van hun service. De reviews die ze krijgen staan daar centraal in. Hoe zij kijken naar reviews geeft je meteen een heel ander plaatje van wat er allemaal wel mee mogelijk is.

Wat dit voor jou betekent

De mannen geven prachtige voorbeelden van hun werk en inspireren je om ook weer eens scherp naar je feedback te kijken. Want het gaat niet alleen over jou… maar ook iedereen om je heen. Het schoonmaakbedrijf van het hotel kan de plek maken of breken. En wie kijken er nog meer mee naar jouw reviews en welk effect heeft dat? En hoe reageer je eigenlijk op een slechte review?

Je hoort het allemaal in deze nieuwe aflevering…

Shownotes

Over het boek: The Good, The Bad, and The Emoji

Vertaald van Managementboek.nl: The Good, The Bad, and The Emoji: Mastering the Art of Review Data duikt in de snelle, onderling verbonden wereld van online recensies. Ontdek de kracht van klantfeedback omdat deze het consumentengedrag vormgeeft, vertrouwen opbouwt en het succes van producten bepaalt. Navigeer door het complexe landschap van klantfeedback met een uitgebreide gids voor bronnen, analyses en toepassingen van beoordelingsgegevens. Een must-read voor elke marketeer die het digitale tijdperk wil beheersen.

Floris Hülsmann
Naamexpert bij Namarama

Naamexpert, copywriter en schrijver van het boek 'Maak je naam onvergetelijk'. Presenteert de marketing-podcast De Namarama Show.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!