Telfort en Smiths hoofdsponsors Eccky

Telfort en Smiths hoofdsponsors Eccky

Telfort en Smiths hoofdsponsors EcckyEccky, het virtuele kindje van MediaRepublic, wordt na anderhalf jaar voorbereiding op woensdag 26 oktober geintroduceerd in Amsterdam.

Hoofdsponsors zijn Telfort en Smiths Food Group. Telfort krijgt het exclusieve recht om Eccky te verwerken in mobiele concepten. Smiths gaat Eccky inzetten voor promoties.

Yme, Niels en alle anderen bij MediaRepublic, heel veel succes en uiteraard kom ik op kraamvisite!


Geplaatst in

DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Als betatester heb ik ervaren hoe leuk het systeem is.. het is echt een fantastisch nieuw, origineel concept. Qua adverteren opent het een heleboel deuren en wie weet waar het verder allemaal nog toe kan leiden.
  Ook erg boeiend overigens voor mensen met interesse voor artificial intelligence - je kunt namelijk met Eccky chatten en hij reageert (meestal ;)) nog best op een natuurlijke wijze...

  Inderdaad heel veel succes gewenst!

  geplaatst op
 • Erg benieuwd of het gaan aanslaan. Het heeft alles in zich om heel mooi te worden - maar de doelgroep kenmerkt zich door onvoorspelbaarheid, dus je weet het nooit.

  geplaatst op
 • heb ook zo'n eccky opgevoed. Wel echt cool, vooral dat chatten. doelgroep kan nog best breed worden. Waar word het de 26e geintroduceerd? dan ben ik er wel even bij

  geplaatst op
 • Ik ben toch bang dat dit ondanks alle publiciteit en tamtam geen groot succes gaat worden. De toegevoegde waarde is nul. Tenzij de makers denken dat dergelijke fun een lange houdbaarheidsdatum heeft. Eccky op zijn bekkie?

  geplaatst op
 • Waarop baseer je deze conclusie Albert? Als ik zie hoe populair andere massive multiplayer online games (MMOGs) zijn dan voorspel ik ook voor Eccky een grote toekomst.

  geplaatst op
 • Ik geloof wel in Eccky. Ben momenteel samen met een vriendin zo'n Eccky-mormel aan het opvoeden en zie het wel gebeuren dat dat aan gaat slaan. Ik mis nog de stimulans om extra geld uit te geven via SMS, het spelconcept is momenteel wat suf en te doelloos en ik zie nog te weinig redenen om het spel opnieuw te spelen, maar dat zijn zaken waarbij waarschijnlijk nog veel verbetering in het vat zit. All in all zie ik er veel potentie in, zeker aangezien het in nauwe samenwerking met Microsoft/MSN wordt ontwikkeld (=enorme marketingmogelijkheden).

  Life sims doen het sowieso al goed. De Tamagotchi was een reuzenklapper en het nieuwe hondenspel van Nintendo (Nintendogs) lijkt een gigantisch succes te worden. Media Republic combineert dat idee bovendien met de kracht van chat en commnities, iets waardoor het volgens mij wel degelijk toegevoegde waarde heeft.

  geplaatst op
 • Ik vergeet er nog een trouwens, naast chat en communities combineert MR het ook met de mobiel: tijdens de les even met je baby chatten. Het ligt een beetje aan de manier en het "geweld" waarmee Eccky wordt gepromoot maar ik zie het gebeuren dat de halve klas tijdens wiskunde het kind onder de douche stopt en dat men tijdens de pauzes massaal de kindjes met elkaar vergelijkt.

  Het aspect dat je zo'n Eccky met z'n tweeën moet opvoeden is daarbij een uiterst krachtig middel om een viraal effect te bewerkstelligen.

  geplaatst op
 • Marco, Floor, soms is het gewoon intuitie zeg maar. Volgens is mij is de kern van die twijfel dat "wij" weer denken te weten wat de doelgroep wil. Gaaap... Dat zoiets dan samen Microsoft/MSN wordt ontwikkeld zal veel publiciteit opleveren maar is natuurlijk geen garantie op succes. Ik zeg hype-je, windowdressen, mediarepublic verkopen en daarna een postnatale abortus:)

  geplaatst op
 • Als eccky zijn mensen wil houden dan zou het beter ijn als hij de gewone mensen
  die niet lid zijn bv.1 dag laat wachten totdat de eccky
  geboren is en er maar één tegelijk kan maken.
  En de mensen van eccky platanium bv. meerder eccky's en direct geboren worden
  want er zijn nu veel mensen die daarover klagen en ik heb er bv. meer dan een half jaar niet meer door opgezeten dus...
  Er zullen daardoor veel mensen niet meer op eccky komen
  dus A.U.B. doe er iets aan want voor mij en vele andere mensen die op eccky zitten komt het echt ambetant...
  merci...

  geplaatst op
 • ik heb eccky met veel plezier gespeeld maar verloor mijn interesse
  vooral toen het een tijdje echt goed mis ging met de website en ik "mijn kind" niet meer kon bereiken, opvoeden chatten ect ben ik afgehaakt
  ik wou weer eens kijken maar zag dat eccky mat iets nieuws bezig is
  3 maanden later zijn ze nog steeds bezig
  wanneer word verwacht dat de nieuwe eccky weer beschikbaar is?
  bij voorbaar dank

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.