Televisie flirt met internet

Televisie flirt met internet

Moet je telefonie en televisie via internet aanbieden? Over telefonie via internet is iedereen positief - het is tenslotte communicatie. Maar wat te doen met televisie? Erik Huizer, hoogleraar en NOB-directeur, weet het antwoord op netkwesties.nl.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Huizer heeft niet 'het'antwoord maar 'een' antwoord. Denkt het grootste deel van de TV markt nog in traditionele 'push' strategiën voor 'fibre' breedeband en andere nieuwe diensten, een groot aantal kabelbedrijven onder aanvoering van hun vereniging Vecai gaan druk in de weer met 'pull' activiteiten door massaal, waarschijnlijk philips settopboxen, in de markt te plaatsen. Gratis voor elk huishouden waardoor je een groot aantal zenders meer kan ontvangen en distribueren. Daarmee brengt men de latente behoefte erg dicht bij het aanbod. Als 10% zou besluiten extra betaalde diensten af te nemen welke mogelijk zijn met een digibox zijn de kosten al gedekt en is de Trojaans aandoende list gelukt. Wat men vooral bereikt is activiteit aan de contentkant. Andere TV formats en boodchappen, internetpagina's ipv van teletekst, e-mail en, chat via de remote control van je box en interactiviteit met de kijker. En een represenatief meetinstrument voor de kijkcijfer meeting. Al zal niet iedereen daar blij mee zijn! Huizer komt mijns inziens weer aan de beurt als dit geregeld is met zijn facilitaire bijdrage...


    http://www.venturo.web-log.nl/index.log?ID=480013

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.