Talpa en C&A in crossmedia

Talpa en C&A in crossmedia

Een opmerkelijke vorm van samenwerking ontstaat uit de combinatie TalpaTV en C&A. Niet geremd door traditionele opvattingen over advertising heeft Talpa kledingsyndicaat C&A voorgesteld ‘Het Weer’ te non-spotten met kleding van het bedrijf. De ene dag het weervrouwtje de andere dag het weermannetje. De crux van het verhaal? Een dag na de presentatie hangt de betreffende kleding in de etalages van C&A. Gisteren gezien bij Talpa?

Talpa neemt risico en deelt eventueel mee in de opbrengsten uit verkoop van de betreffende kledingstukken door C&A. Leuk, maar zouden Talpa en C&A ook een presentatie van het weer in lingerie of boxershort overwegen? Men doet zoiets wel al in de winkels van C&A bij onze oosterburen.

Een vooruitstrevend idee en feitelijk een vorm van crossmedia waarbij TV en de presentatie van het weer op TV en de exhibitie in etalages van C&A een grappige cross-over vormen. Nu nog een narrow casting schermpje in de winkels en etalages van C&A met onder meer het weerhuisje (en promo’s) van Talpa daarop en hop, crossmediaal effect ook richting Talpa gegarandeerd?


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

 • ja daar zijn we weer! vlot als geen ander.
  http://retecool.com/comments.php?id=P11065_0_1_0_C

  geplaatst op
 • Had gisteren deze post tijdelijk op close gezet omdat het inderdaad al eerder was gemeld door Retecool. In overleg met Albert toch weer open gezet omdat het iets toevoegd aan de eerdere berichtgeving.

  Als je nu onder eigen naam (met contactgegevens) had gepost had ik je daarover kunnen inlichten ;-)

  geplaatst op
 • ZOZO beetje moeite met vergelijkingen? Maar zijn gelukkig altijd nog snellere webloggers deze is van september. :)

  geplaatst op
 • vergeef me als ik me niet kan voorstellen dat er iemand kleren gaat kopen omdat de weermensen van Talpa die toevallig aanhadden...
  ben erg benieuwd

  geplaatst op
 • Dat gestuntel valt onder goede reclame?

  geplaatst op
 • ach, bij FOK zien we niks over een crossmedia verhaal..
  en 3 maanden na dato is het toch echt wel oud nieuws hoor!

  geplaatst op
 • @ ZO... dat was het zonder achtergrondinfo al na een maandje hooor!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.