SXSW12: Interview Adam Curry

Over Austin, de geschiedenis van het internet, z'n werk en visie

SXSW12: Interview Adam Curry

Adam Curry, wie kent 'm niet als doorgewinterde DJ bij MTV, of veel later, als één van de hoofdrolspelers van de 'Adam's Family'? Wat voor velen veel minder bekend is, is Adam's pionierswerk op het internet. Adam was er al vroeg bij, tenminste vóórdat browsers het internet toeganklijk hadden gemaakt voor de massa. Z'n gedrevenheid om met het internet iets zinnigs te doen voor zijn andere passie, muziek, heeft onder andere geleid tot het medeontwikkelen van het podcastformaat. 

Daarnaast kan hij geclassificeerd worden als een 'Serial Internet Entrepreneur' gezien de verschillende bedrijfjes die hij in de looop der tijd heeft op- en weggezet. En laat dat nou één van de grootste trends zijn op SXSW: je eigen toko beginnen.

We kwamen Adam tegen op het Holland Paviljoen en konden het niet laten even te kletsen over het verleden, heden en toekomst van dat digitale geweld om ons heen. Toevallig was er ook een camera in de buurt.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Via een sexsite genaamd chatgirl doet zijn exvrouw mannen op, om met haar jonge vriend (onder invloed van drugs) sex mee te hebben. Ze betaald zelfs te taxi om naar haar huis te komen, en ik heb een recente foto van mijn expartner die dit met haar/hun heeft beleefd. Triest, zeker voor Adam, maar nog veel meer voor hun dochter Christina.

    geplaatst op
  • Het blijft een held

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.