Surfgedrag blijft mistig

Surfgedrag blijft mistig

Kijk-, luister- en oplagecijfers zijn over het algemeen vrij beschikbaar, maar de meeste internetsites houden hun bezoekcijfers geheim. En als er al cijfers worden gegeven dan zeggen die meestal weinig aldus Fransisco van Jole afgelopen zaterdag in de Volkskrant.

Op typische wijze probeert Jole de onderzoeksresultaten van Multiscope te verklaren. Vreemd dat hij geen woord schrijft over STIR.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 2 reacties op dit artikel

  • Die man weet toch ook niets van online media, waarschijnlijk ook nooit van STIR gehoord. Is na de hype en zijn bitmagic avontuur ondergedoken en komt nu weer eens vreemd commentaar leveren. Wat mij betreft mag deze man gewoon zijn mond houden als hij niet weet waar hij het over heeft.

    geplaatst op
  • Je slaat de spijker op zijn kop! Heb je toevallig het artikel ook gelezen? Wat een onzin hij allemaal bij elkaar schrijft, ongelooflijk!

    Wat ik op zich wel weer aardig vindt van zijn artikelen is dat het mijzelf aan het denken zet. Ook nu weer. Blijkbaar is het in de "gewone mensen wereld" onvoldoende duidelijk wat er gaande is op het gebied van online media. Wellicht wordt het tijd dat we ons meer gaan richten op de buitenwereld. Iedereen die Emerce leest weet inmiddels wel wat bedoelen. Toch?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.