Super Bowl 2004

Super Bowl 2004

38 Years of Super Bowl StatisticsDit weekend is het weer zover, naar verwachting zullen meer dan 90 miljoen Amerikanen voor de buis zitten om de Super Bowl 2004 te bekijken.

AdAge brengt al jaren de feiten en cijfers van adverteerders tijdens de Super Bowl. Dit jaar zijn de kosten voor een 30-seconden commercial maar liefst 2,25 miljoen dollar!

Liefhebbers van commercials kunnen deze bekijken via superbowl-ads.com. Helaas zijn mijn favoriete commercials voor dit jaar geweigerd: bushin30seconds.org en peta.org.


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Hier ook nog een stukkie over de Superbowl voor geinteresseerden:

  http://tvformats.web-log.nl/index.log?ID=217437

  geplaatst op
 • The Pats hebben in de finale van de Super Bowl met 32-29 gewonnen van de Panthers. De beslissing viel in de laatste seconden en mede daardoor volgens kenners de beste finale ooit. De beste en meest opvallende commercials waren die van Bud, Donkey Clysdale, Pepsi (Sierra Mist), AOL en Staples. Meer dan 350,000 mensen hebben via Super Bowl Ads @ AOL gestemd op hun favoriete commercial.

  En eigenlijk hadden we het kunnen verwachten, GoldenPalace.com had weer een streaker tijdens de finale: Yahoo! News. Zie ook Streaken als viral marketing instrument @ MediaFact.

  Absolute stunt dit jaar was de flash van Janet Jackson tijdens de pauze (zie ook Yahoo! News). Daar kon geen Lingerie Bowl tegen op!

  geplaatst op
 • Ze kijkt er bij alsof ze wil zeggen: "This isn't as tasteful as I thought it would be" schrijft een zekere Jason op één van de vele logs die er aandacht aan besteden. Zie www.tjiftjaf.nl

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.