Subsidie, subsidie en subsidie

Subsidie, subsidie en subsidie

De Digitale Pioniers, de subsidieregeling voor culturele en maat-schappelijke internetprojecten, wordt met een jaar verlengd. In 2006 kunnen nog 27 projecten financi?le en organisatorische ondersteuning krijgen (731.950 euro). Ook komt er een eigen opleidingsinstituut, de Digitale Pioniers Academy aldus Emerce.

De Nieuwe Reporter, een onafhankelijk platform voor het debat over de toekomst van de Nederlandse journalistiek, heeft een subsidie van 115.000 euro ontvangen van het Bedrijfsfonds voor de Pers (zie ook Upstream).

Iemand enig idee hoeveel subsidiepotjes er eigenlijk zijn voor internetprojecten?


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • Zoeits als een subsidieportal, ik zie weer een leuk miljoenenproject voor de overheid aankomen ;-) NWO en Senter hebben allebei zoekfunctionaliteit op subsidieregelingen op de sites.

  - www.cic-online.nl 'concurreren met ICT competenties' - ondersteuning met advies en onderzoek bij de toepassing van ICT technologie in MKB bedrijven.
  - WBSO: fiscale maatregel om speur en ontwikkelingswerk goedkoper mee te maken. www.senternovem.nl/wbso/index.asp
  - En deze is echt leuk: Technologie zoekt ondernemers http://www.tno.nl/tno/producten_en_diensten/sbir/ TNO zoekt ondernemers die deels gesubsidieerd een 7-tal producten naar de markt wil brengen. Je kan nog tot 6 januari aangeven dat je geinteresseerd bent.


  geplaatst op
 • Dank voor de aanvullende subsidieregelingen Antoinette; ik weet zeker dat je daar een aantal lezers erg blij mee maakt!

  Heb net naar die 7 producten van TNO gekeken; zou daar echt een markt voor zijn?

  geplaatst op
 • Deze is ook leuk... koppelen van geodata aan digitale kaarten en toegankelijk maken via internet:

  http://www.rgi.nl/

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.