STIR op 212 Amsterdam

STIR op 212 Amsterdam

Vanavond zal Peter Wiegman namens de Stichting Internet reclame (STIR) de presentatie verzorgen op 212 Amsterdam. De STIR publiceerde recentelijk de eerste internet-bereikcijfers op siteniveau en zal tijdens de presentatie toelichten hoe en wat er wordt gemeten en zal aan de hand van praktische voorbeelden laten zien hoe adverteerders, mediabureaus en consultants gebruik kunnen maken van de STIR-data.

De presentatie begint om 19:30 uur met aansluitend de borrel die weer wordt aangeboden door TAPPS. Amsterdam 212 is een iniatief van Fris Idee, Falk, Traffic4u en Marketingfacts.

De locatie is hetzelfde als de vorige keer:

Felix Meritis
Keizersgracht 324
tel. +31 (0)20 626 23 21


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Wel weer lekker dat dit samen valt met de tweede amsterdamse OpenBC meeting.

  geplaatst op
 • ze moeten ook niets plannen op de 2de dinsdag van de maand... dan is 212Avond :-)))

  geplaatst op
 • Ach ja, de OpenBC-meeting. Waar de schrijvers in contact komen met metaalwerkers en straaljagerpiloten een deal kunnen sluiten met platenbazen. Was leuk in het begin maar het is veel te breed om nog echt van waarde te zijn. Wordt wel weer interessant als er branchegerichte meetings komen.

  Over 212: een goede avond was het. Heldere presentatie, goed voorbereid, complimenten aan Peter Wiegman. Jammer dat ie niet te verleiden was tot een uitspraak over de waarde van concullega Multiscope ;-)

  geplaatst op
 • Inderdaad prima presentatie en opnieuw een volle zaal. Goed om weer een groot aantal bekenden te zien!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.