Statistieken Marketingfacts

Statistieken Marketingfacts

In de afgelopen maand zijn op Marketingfacts 141.437 pageviews (75.877 bezoeken) geregistreerd. Een gemiddelde van ca. 4.600 pageviews (ca. 2.500 bezoeken) per dag. Dit is een afname van ca. 20% ten opzichte van de vorige maand. Een zomerdipje, niet alleen voor de bloggers maar ook voor de lezers van Marketingfacts.

Statistieken Marketingfacts (pageviews juli 2005) (gemeten met Onestat)

Het aantal unieke RSS-lezers is deze maand voor het eerst niet toegenomen maar blijven steken op ruim 1.200 (ruim 800 in het weekend). RSS blijft daarmee overigens wel de belangrijkste bron van herkomst bezoekers voor dit weblog (gevolgd door bookmarks en zoekmachines).

Aantal unieke RSS-lezers op Marketingfacts (gemeten met Feedburner)

De click-through-rate op RSS-feeds lijkt iets af te nemen maar blijft boven een gemiddelde van 6,0% hetgeen betekent dat op basis van de gemiddeld 20.000 hits die de RSS-feeds per dag opleveren, ca. 1.200 doorkliks naar de website.

Click-through-rate op RSS-feeds Marketingfacts (gemeten met Feedburner)

Net als mediaonderzoek.nl en webdrain.com deze maand nog op de oude manier, vanaf volgende maand gaan we absoluut kijken of we op tijd een standaard kunnen opzetten voor de blogstatistieken!

Zie ook:
Statistieken juni 2005
Statistieken mei 2005
Statistieken april 2005
Statistieken maart 2005


Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.